Gazprom počeo sa prodajom goriva nove generacije G-Drive 100

Gazprom Žarkovo

Gazprom benzinske pumpe u Srbiji su počele da prodaju gorivo nove generacije G-Drive 100.

Reč je o derivatu unapređenog kvaliteta, nastalog od stooktanskog benzina Evro 5 kvaliteta proizvedenog u Rafineriji nafte Pančevo, u koji se potom dodaju aditivi koji pružaju dodatnu snagu i prvoklasnu zaštitu motora.

Kompanija NIS, u čijem vlasništvu je maloprodajni premijum brend Gasprom, planira u narednom periodu plasman G-Drive 100 i na tržišta zemalja regiona.

Novi benzin G-Drive 100 poboljšava performanse motora vozila, povećava njegovu snagu i dinamiku ubrzanja. Osim toga, korišćenjem ovog goriva se obezbeđuju čišćenje i zaštita motora od habanja, čime se produžava njegov radni vek.

Premijum benzin G-Drive 100 proizveden je prema najvišim tehnološkim standardima, u saradnji sa vodećim ekspertima u oblasti naprednih goriva, a poboljšane performanse ovog goriva potvrđene su na osnovu rezultata testova koji su izvršeni ujednom od najvećih svetskih centara za testiranje vozilai goriva, nezavisnom test-centru Milbruk u Velikoj Britaniji.

Testiranje u nezavisnoj laboratoriji potvrdila su da novo gorivo, u poređenju sa standardnim Evro BMB 95 benzinom, povećava snagu motora do sedam odsto, a dinamiku ubrzanja do 10 procenata.

Više informacija o ovom gorivu, kao i tačan spisak benzinskih stanicana kojima se prodaje,dostupan je na internet straniciwww.gazprom-petrol.rs, kao i besplatnim pozivom na broj call centra NIS-a 08 0000 8888.