Otvorena modernizovana NIS Petrol benzinska stanica na Trgu oslobođenja u Beogradu

Nis Petrol Trg oslobodjenja

Modernizovana NIS Petrol benzinska stanica svečano je danas otvorena na Trgu oslobođenja u Beogradu.

Uz prisustvo rukovodstva kompanije NIS, gradskih čelnika i predstavnika ambasade Ruske Federacije u Srbiji, obeleženo je i otvaranje parka koji se oslanja na ovu značajnu gradsku saobraćajnicu, a čiju rekonstrukciju je pomogla kompanija.

Svečanom otvaranju su prisustvovali generalni direktor NIS-a Kiril Kravčenko, gradonačelnik Beograda Siniša Mali i ambasador Ruske Federacije u Srbiji Aleksandar Čepurin. Prvo gorivo na novootvorenoj benzinskoj stanici natočeno je u rezervoar specijalnog transfuzioloskog atobusa Instituta za transfuziju krvi Srbije, kao skromna donacija kompanije NIS.

Nova stanica za snabdevanje gorivom na Autokomandi je rekonstruisani maloprodajni objekat na mestu stare NIS Petrol benzinske stanice. U ponudi ovog objekta je široka paleta derivata evro 5 kvaliteta proizvedenog u Rafineriji nafte Pančevo, kao i visokokvalitetna ulja i maziva. Osim vrhunskog goriva, potrošacima je na raspolaganju i bogat spektar dopunskih proizvoda.

Kompanija NIS i grad Beograd imaju dugogodisnju saradnju, a uređenje parka na Autokomandi samo je jedan od realizovanih zajedničkih projekata. Rekonstrukcija parka ima za cilj unapređenje kvaliteta života lokalne zajednice u kojoj NIS posluje, sto je sastavni deo korporativne strategije koja se realizuje pod sloganom "Budućnost na delu".

Kompanija NIS, poseduje najveću maloprodajnu mrežu benzinskih stanica u Srbiji. Na lokalnom i regionalnom tržistu NIS nastupa sa dva maloprodajna brenda NIS Petrol i GAZPROM. U Srbiji i regionu NIS ima više od 400 benzinskih stanica.

Pripremio: Žarko Grozdanić