Mercedes Benz isporučio 56 vozila Smart Rent A Car-u

Mercedes Sprinter

Emil Frey Auto Centar, ovlašćeni diler Mercedesa u Srbiji, isporučio je kompaniji Smart Rent A Car-u flotu od 56 vozila, koju čine 54 putnička i 2 Sprinter kombi vozila.

U ponudi su specijalno brendirana smart fortwo i forfour vozila po atraktivnim cenama. Kompaktne dimenzije i mudro osmišljeni detalji potvrđuju jedinstvenu funkcionalnost. Mnoštvo inovativnih detalja garantuje još bolju zabavu u gradskoj vožnji. Automobil koji je pokrenuo novu eru kompaktnih Mercedes-Benz vozila je B-Klasa, koja donosi nisku potrošnju goriva i emisije CO2,obilje prostora sa najvišim standardom bezbednosti koji je ikad bio dostupan u ovoj klasi. Od isporučenih vozila posebno se izdvaja W-Klasa, za klijente koji žele kombinaciju nenadmašne prostranosti s jedne strane i vrhunskog stila i udobnosti s druge strane što je svojstveno Mercedes-Benz putničkim vozilima.

Ljubitelji Mercedes-Benz limuzina u prilici su da izaberu C-Klasu vodeći automobil u premijum srednjoj klasi i E-Klasu, koju odlikuje prefinjen i elegantan sportski izgled, značajno unapređen komfor i visoko kvalitetna oprema koja donosi većem uživanju u vožnji. Najluksuzniji i najprestižniji automobil u ponudi Smart Rent A Car je svakako nova S-Klasa, koja je uspostavila standarde u svim segmentima i na najbolji način opravdala epitet ''Najboljeg automobila na svetu''.
Saradnjom Emil Frey Auto Centra i Smart Rent A Car-a predstavljena je jedinstvena ponuda Mercedes Benz i smart vozila na tržištu u Srbiji, navodi se u saopštenju kompanije.

Pripremio: Žarko Grozdanić