Vesti iz trgovine

Tržni centar StadionNovi tržni centri na Autokomandi, Voždovcu, Paliluli i u Zemunu bi u narednih nekoliko godina trebali biti otvoreni u Beogradu, ako se ostvare najave investitora, pišu Novosti.

"Višnjička plaza" prostiraće se na površini od 48.000 metara kvadratnih uz parking na pet nivoa. Osim prizemlja imaće i dva sprata prodavnica i jedan nivo za razonodu. Bioskop će se sastojati od osam sala, a centar će sadržati i slot klub, fantazi park i fitnes centar kao i "fast fud kort" na poslednjem spratu sa pogledom na Dunav.

Zemunski tržni centar bi trebao biti između "Metroa" i OMV pumpe, investicija je vredna 25,5 miliona evra. Zasada nije poznato mnogo o ovom objektu, ali se predviđa da će zgrada biti površine 15.309 metara kvadratnih.

Šoping-centar "Stadion" je izgrađen na lokaciji igrališta FK Voždovac, i otvaranje se očekuje već u martu. On će biti jedinstven u ovom delu Evrope po tome što će imati fudbalski teren na krovu sa 5.000 sedišta, odeljak za hranu, butike i fitnes centar.

Izgradnja TC "Delta planet" na Autokomandi koji će, prema najavama, imati površinu od 180.000 metara kvadratnih bi trebala početi na proleće. I ovaj objekat će imati nivo za zabavu: bioskop, spa, velnes, sportski sadržaje i deo za poklonike zdravijeg života, a na krovu zelenu oazu.

Izvor: Novosti