Vesti iz trgovine

Univerexport 021Kako saznajemo iz novosadske kompanije "Univerexport", Zrenjanin uskoro dobija svoj najsavremeniji prodajni centar, u okviru koga će poslovati "Supermarket 023" i "Tehnomarket", sa specijalizovanom prodajom tehničkih uređaja.
To će biti jedan od najprestižnijih i najsavremenijih prodajnih centara u Zrenjaninu, opremljen prema poslednjim tehničkim i tehnološkim dostignućima koja će biti primenjena u radu tog objekta.

Pod istim krovom, površine 5.900 kvadrata, poslovaće supermarket s pratećim sadržajima na površini od 3.200 kvadrata, a na 2.700 kvadrata specijalizovanu ponudu tehničke robe obezbediće ino-partner "Univerexporta", kompanija "Tehnomarket". Prvi prostor takve vrste u Zrenjaninu imaće u ponudi supermarketa više od 15.000 prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, najsavremeniju rashladnu liniju, ponudu sveže i smrznute ribe, uvek svežeg peciva, kao i komore za čuvanje voća i povrća koje odgovaraju zahtevima i najstrožih standarda. Ispred "Supermarketa 023" obezbeđen je veliki parking, a objekat se nalazi u Barskoj b. b., u zrenjaninskom naselju Mužlja.

Vrednost investicija kompanije "Univerexport" u taj objekat prelazi sumu od četiri miliona evra, a ulaganjem u taj objekat počinje ciklus investicija "Univerexporta" na teritoriji Zrenjanina. Oko 125 porodica imaće sigurno zaposlenog člana, a vrata tog objekta biće otvorena za potrošače svakim danom od 7 sati do 21.30. Uslugama i povoljnim cenama "Univerexport" želi da postane vodeći trgovinski lanac u Zrenjaninu, po ukusima savremenog potrošača.

Izvor