× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Intervju sa Džesikom Šefer iz kompanije Beiersdorf

Više
6 godina 1 mesec pre - 6 godina 1 mesec pre #1696 od Zarko


Šta čini NIVEA URBAN SKIN liniju tako posebnom?

Nova NIVEA URBAN SKIN linija optimalno odgovara potrebama kože u urbanoj sredini. Ovi proizvodi štite kožu, pospešuju njenu regeneraciju i deluju protiv stresnih spoljašnjih uticaja. Lagana URBAN SKIN DEFENCE dnevna krema sa visokoefikasnim prirodnim antioksidansima, ekstraktom organskog zelenog čaja, hijaluronskom kiselinom i zaštitnim faktorom 20 štiti kožu od spoljašnjih faktora i intenzivno hidrira kožu i do 48 sati. 1 MINUTE URBAN DETOX MASKA sa belom glinom i ekstraktom magnolije dubinski čisti pore za samo jedan minut. URBAN SKIN DETOX noćna krema sa antioksidansima, ekstaktom zelenog čaja, hijaluronskom kiselinom i provitaminom B5 regeneriše i jača kožu kako bi bila spremna za izazove koje donosi novi dan.

Zašto je našoj koži potrebna posebna nega ako živimo u gradu?

Ako živite u gradu, na vašu kožu naročito štetno utiču izduvni gasovi, tj. sićušne čestice prljavštine kao što je fina prašina, azotni oksidi, sumporni oksidi, ozon i ultra-ljubičasto zračenje. Međutim, prljavština iz vazduha nije jedini uzročnik stresa za kožu – sam život u gradu može takođe da bude stresan. Užurbani tempo, vazduh suv zbog grejanja ili klima-uređaja, nedostatak sna, a posebno plava svetlost koju emituju monitori, takozvana „vidljiva svetlost visoke energije“, uzrokuju starenje kože i pojavu fleka.


Kako izduvni gasovi, čestice prljavštine i partikulati deluju na našu kožu?

Zagađujuće materije iz spoljašnje sredine, takozvani slobodni radikali, uzrokuju hronični oksidativni stres na koži. Nepoželjne posledice su prevremeno starenje kože, iritacije, masna koža zbog pojačanog lučenja sebuma, pigmentacija, oštećena barijera i suva koža. Međutim, čestice ne utiču samo direktno, već i indirektno – kada ih udahnemo, one mogu da uzrokuju alergijske reakcije i poremete cirkulaciju u našem organizmu.

Kako možemo da se zaštitimo od njih?

Visokoefikasnim antioksidansima! Antioksidansi neutrališu slobodne radikale i tako štite kožu od oksidativnog stresa koji uzrokuje zagađena životna sredina. Drugi važni faktori su kvalitetna zaštita od UVA svetlosti, pH vrednost koja odgovara koži i formulacija za dugotrajnu hidrataciju koju koža brzo upija. Kaolin – „magnet za prljavštinu“ nam pomaže da očistimo kožu nežno, ali efikasno.

Šta je naročito važno za negu lica u urbanoj sredini?

Urbana nega kože podrazumeva zaštitu i dugotrajnu hidrataciju tokom dana, detoksikaciju i dubinsko čišćenje pora uveče, kao i intenzivnu hidrataciju i regeneraciju tokom noći. Koža kod ljudi koji žive u gradu često luči veću količinu sebuma i masna je pa se preporučuje upotreba hidratantnih proizvoda za negu koji su lagane teksture.
Idealna dnevna nega kože u urbanoj sredini sadrži visokoefikasne antioksidanse i tokom 48 sati pruža intenzivnu hidrataciju koju koža brzo upija, lagana je i ne ostavlja mastan trag. Lagana tekstura je naročito važna ukoliko živite u gradu jer je tada koža sklona mašćenju.
Uveče, urbanoj koži je potrebno intenzivno čišćenje i temeljna detoksifikacija. 1 MINUTE URBAN DETOX MASKA može svakodnevno da se koristi. Ona efikasno uklanja sve nečistoće sa kože, uključujući i prljavštinu iz zagađene okoline.
URBAN SKIN DETOX noćna krema je savršena za negu kože pre spavanja. Pospešuje regeneraciju kože tokom noći i obnavlja njenu antioksidativnu sposobnost – koža je otpornija i spremnija za izazove koje donosi novi dan.


Kako bi trebalo da izgleda idealna rutina nege kože u urbanoj sredini?

Idealna dnevna krema štiti kožu veoma efikasnim antioksidansima. Intenzivno hidrira kožu tokom 48 sati, ali je ne čini masnom. Ovakva tekstura je važna ako živite u gradu jer je tada koža sklona mašćenju.

Šta čini URBAN SKIN DEFENCE DNEVNU KREMU tako posebnom i efikasnom?

Likokalkon A je specijalni, prirodni antioksidans koji štiti kožu od oksidativnog stresa koji uzrokuju zagađivači iz spoljašnje sredine. On takođe sprečava štetno dejstvo svetlosti koju emituju ekrani. Krema ima pH-vrednost koja odgovara koži i uspostavlja prirodnu ravnotežu. Ona takođe pruža dugotrajnu hidrataciju tokom 48 sati. Formulacija sa ekstraktom organskog zelenog čaja i hijaluronskom kiselinom sa zaštitnim faktorom 20 štiti kožu od UVA svetlosti i sprečava prevremeno starenje koje uzrokuje sunčeva svetlost.

Šta čini URBAN SKIN DETOX noćnu kremu tako posebnom i efikasnom?

Formulacija za negu kože sa ekstraktom organskog zelenog čaja i hijaluronskom kiselinom sadrži specijalnu kombinaciju antioksidanasa: alfa-glukozilrutin povećava antioksidativni potencijal kože i pomaže joj da neutrališe slobodne radikale. Antioksidant likokalkon A može da spreči štetno dejstvo plave svetlosti koju uveče emituju računari i mobilni telefoni. Zahvaljujući pH vrednosti koja odgovara koži, prirodna ravnoteža se brzo uspostavlja, na primer nakon čišćenja, kako bi koža mogla efikasno da obavlja svoje funkcije. Detoksikacija i 48-časovna intenzivna hidratacija pospešuju regeneraciju kože tokom noći.

Šta čini 1 MINUTE URBAN DETOX MASKU tako posebnom i efikasnom?

Antimikrobna formulacija sa ekstraktom magnolije i kaolinom nežno čisti kožu, ali je izuzetno efikasna. Poboljšava izgled kože i sprečava pojavu nepravilnosti. Ova maska je idealna za svakodnevno čišćenje i uklanja sa kože posledice štetnih spoljašnjih uticaja za samo 1 minut.1 MINUTE URBAN DETOX MASKA sadrži belu glinu.

Zašto je ovaj sastojak savršen za negu kože ukoliko živimo u gradu?

Neke čestice prljavštine iz vazduha imaju dvadeset puta manji prečnik od pora na koži. Prirodna bela glina ili kaolin, ima fantastičnu sposobnost da poput magneta privlači masnoće i sebum kako bi koža bila čista, osvežena i blistava. Ova maska za detoksikaciju značajno smanjuje oksidativni stres i za samo jedan minut poboljšava izgled tena.

Šta pruža urbana nega kože ženama starosti između 20 i 30 godina?

Optimalnu preventivnu negu! Nova NIVEA URBAN SKIN linija sa ekstraktom organskog zelenog čaja i hijaluronskom kiselinom ima laganu teksturu i prijatna je za upotrebu. Sprečava prevremeno starenje zahvaljujući visokoefikasnim antioksidansima, intenzivno hidrira kožu tokom 48 sati i pouzdano je štiti od svetlosti.
Last edit: 6 godina 1 mesec pre by Zarko.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum