Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

NOVO: NIVEA nega ruku sa prvom formulacijom koja sadrži ulje

Više
6 godina 6 meseci pre - 6 godina 6 meseci pre #1679 od Zarko

Jedinstvena krema za ruke u dve predivne varijante koje prijaju koži i gode svim čulima – za neodoljivo glatku i negovanu kožu

Naše ruke su naši svakodnevni saputnici – koristimo ih u skoro svakoj situaciji: kada se pozdravljamo sa porodicom i prijateljima, dok radimo ili se bavimo kućnim poslovima i hobijima. Ruke imaju važnu funkciju u svakodnevnim aktivnostima i pomažu nam da osetimo i doživimo svet oko nas. Zato je nega,hidratacija i zaštita njihove osetljive kože veoma važna – negovane ruke će nam pomoći da maksimalno uživamo u svetu oko nas. Zahvaljujući novoj NIVEA liniji proizvoda za negu ruku sa uljem u kremisada možete da pružite negu koži i da ugodite svojim čulima! Novi proizvodi pretvaraju negu ruku udoživljaj za sva čula. Blagi miris kreme godi i prija, dok formulacija sa negujućim uljima hrani kožu i štiti je 24 sata.

Ugodna nega ruku obogaćena prefinjenim mirisima

Nova NIVEA linija Oil in Creamza negu ruku vam nudi dve predivne kreme. Jedna je obogaćenaslatkim mirisom vanile i bademovim uljem, a druga ima cvetno-voćni miris trešnjinog cveta isadrži ulje jojobe. Zasnovana na stručnom znanju i iskustvu u oblasti nege kože dugom više od 100 godina, NIVEA linija za negu rukusada sadrži prvu formulaciju sa uljem u kremi, koja predstavlja kombinaciju dragocenih sastojaka, negujućih ulja i prijatnih mirisa, i pruža zaštitu i negu. Jedinstvena formulacija štiti kožu i čini je glatkom, dok prefinjeni mirisi gode vašim čulima. Koža brzo upija kremu i nema lepljivog ili masnog osećaja. Ruke su neodoljivo glatke i lepe celog dana. Zahvaljujući prijatnom mirisu, dobar osećaj traje još duže!


Negujte ruke i povećajte energiju
Kada koristite NIVEA Oil in Cream liniju za negu rukumožete povećati nivo energije tako što ćete nežno masirati kožu blagim kružnim pokretima. Naučno je dokazano da dodir pozitivno utiče na naše raspoloženje i pomaže nam da se oslobodimo stresa. Zašto ne biste probali neke jednostavne tehnike akupresure? Akupresura je jedna od metoda tradicionalne kineske medicine i brzo se uči. Dok masiramo određene tačke na telu, energija se prenosi na organe ili delove tela sa kojima su te tačke povezane. Na taj način ublažavamo bol i obnavljamo energiju. Tačke za akupresuru se nalaze odmah ispod površinskog sloja kože. Da biste pronašli odgovarajuće tačke, probajte da ih napipate vrhovima prstiju – podsećaju na malo udubljenje i obično su osetljivije na dodir. Nežno masirajte ove tačke kružnim pokretima i prilagodite jačinu pritiska.„Podignite energiju“
Kada ste umorni i potrebnavam je dodatna energija, ova tehnika će vam biti od koristi. Podignite jednu ruku i ispravite palac. Drugom rukom pritisnite tačku koja se nalazi pet centimetara ispod korena palca – osetićete malo udubljenje na tom mestu. Pritisniteovutačkuidržite tri minuta (na svakoj ruci).Pritisaktreba da budesrednjeg do jakog intenziteta. Po potrebi ponovite nekoliko puta u toku dana.


„Opustite mišiće vrata“
Ove dve tehnike će vam pomoći da opustite vratne i leđne mišiće. Akupresurna tačka za vrat je iza zgloba kažiprsta i srednjeg prsta, a za leđa je iza domalog prsta i malića. Pritisnite svaku tačku na svakoj ruci i držite četiri minuta.
Još jedna akupresurna tačka se nalazi na udubljenju iznad metakarpalne kosti –pritisnite je umerenom jačinom i držite dva do tri minuta.Novi proizvodi će biti dostupni od Novembra2017.
Formulacije ne sadrže paraben niti mineralna ulja.

NIVEA Oil in Cream krema za ruke sa bademovim uljem i mirisom vanile, 75 ml, preporučena maloprodajna cena 299 RSD
NIVEA Oil in Cream krema za ruke sa uljem joj obe i mirisom trešnjino gcveta, 75 ml, preporučena maloprodajna cena299 RSD
Last edit: 6 godina 6 meseci pre by Zarko.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.