× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Udruženje finansijskih direktora Srbije dodelilo nagrade

Više
5 godina 11 meseci pre #1672 od Zarko
Udruženje finansijskih direktora Srbije (UFDS)je 15. decembra u hotelu Crowne Plaza organizovalo dodelu nagrade za finansijskog direkora godine.

Nagradu za finansijskog direktora godine je dobio Ivan Kostadinović iz kompanije Bambi a.d. Požarevac.


Udruženje finansijskih direktora Srbije (UFDS) je jedina strukovna asocijacija, koja okuplja finansijske direktore i rukovodioce sektora finansija na teritoriji Republike Srbije. Članovi UFDS upravljaju finansijama u kompanijama koje ostvaruju 4,7 milijardi EUR prihoda i zapošljavaju 32.000 ljudi. Udruženje je osnovano 2014. godine u Beogradu, sa ciljem povezivanja finansijskih direktora, podsticanja njihovog profesionalnog razvoja i jačanja uloge profesionalaca iz sektora finansija u privredi Republike Srbije.

"Ovo je veliko priznanje za mene jer dolazi od stručnih i kompetentnih kolega čije mišljenje izuzetno cenim i uvažavam. Sa druge strane, ovo je i velika satisfakcija da budem još bolji i uspešniji u svom poslu",rekao je dobitnik ovogodišnje nagrade Ivan Kostadinović, finansijski direktor kompanije Bambi.


„Cilj izbora CFO-a godine jeda se podigne svest domaće javnosti o važnosti finansijske struke i jačanje uloge finansijskih direktora u privredi i institucijama od značaja. Posebno nam je zadovoljstvo što je ovogodišnja nagrada pripala Ivanu Kostadinoviću čija je kompanijau izveštaju Agencije za privredne registre proglašena za kompaniju sa najboljim kreditnim rejtingom u 2016. godini“,rekao je predsednik UFDS-a, Milan Bukumirović

„Izrazito nam je zadovoljstvo što izborom najkavlitetnijeg finansijkog direktora promovišemo finansijsku strukui dobru praksu u sektoru finansija. Usled brojnih izazova u domaćoj privredi, naredne aktivnosti Udruženja će biti usmerene na razmenu iskustava iz prakse, regionalnu saradnju, unapređenje poreske politike i poslovnog ambijenta“,rekao je menadžer UFDS-a Aleksandar Plavšin.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum