× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

MAŠA I MEDVED U BEOGRADU

Više
5 godina 11 meseci pre #1670 od Zarko
MAŠA I MEDVED U BEOGRADU je kreirao Zarko

Milioni dece širom sveta obožavaju crtani film "Maša i medved", a upravo najmlađi Beograđani imaju priliku da uživaju u pustolovinama ove simpatične devojčice i njenog prijatelja medveda u atrijumu BIG FASHION centra, od 9. do 27. decembra.

U okviru ove besplatne interaktivne postavke, deca uzrasta od 4 do 9 godina imaju priliku da se igraju na različitim edukativnim radionicama, vežbaju na trampolini, gledaju epizode ove crtane serije, ali i da zavire u Mašin orman i provedu vreme u pravom selu u kome žive njihovi omiljeni crtani drugari. Na kraju pustolovine mališane očekuje slikanje sa originalnim maskotama Maše i medveda.


Više stotina mališana je već prvih dana posetilo ovu zanimljivu postavku, a među njima se posebno istakla jedna četvorogodišnja devojčica Maša koja je upravo ime dobila po glavnoj junakinji ovog zabavnog ostvarenja.

Selo "Maše i medveda" i zabavne igrice koje se organizuju u njemu otvorene su za posetioce svakog radnog dana od 14 do 20 sati, kao i vikendima od 12 do 20 sati. Naravno, pobednike igara očekuju i odlične nagrade.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum