× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Velika donacija Imleka povodom Svetskog dana školskog mleka

Više
6 godina 2 meseci pre #1591 od Zarko

Povodom Svetskog dana školskog mleka, Imlekje mlečnim paketićima Moja Kravica mleka i čokoladnog mleka obradovao veliki broj đaka prvaka iz gradova širom Srbije, među kojima su Beograd, Subotica, Kragujevac, Niš, Leskovac i drugi.

Predstavnici najveće domaće mlekarepoželeli su srećan početak školovanja učenicimakoji su ove godine prvi put seli u školske klupe.Mališani su imali priliku da uživaju u Moja Kravica mleku i čokoladnom mleku, kojisu bogati kalcijumom, proteinima i svim prirodnim i hranljivim sastojcima neophodnim za pravilan rast i razvoj svakog deteta.Imlek jejoš jednom pokazao da posebnu pažnju posvećuje društveno odgovornim aktivnostima, koje se pre svega ogledaju u pomoći najmlađima, njihovom pravilnom razvoju i srećnom odrastanju.


„Svetski dan školskog mleka ima za cilj da nas podseti na važnost konzumacije mleka kod dece školskog uzrasta. U skladu sa tim, sada već tradicionalno, odlučili smo da obradujemo đake prvake iz brojnih gradova i škola širom zemlje mlečnim proizvodima koji će im obezbediti pravilan rast i razvoj i uspešanpočetak najlepšeg životnog doba.”, izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću kompanije Imlek.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum