× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

MOJA KRAVICA BOŽIĆNI PAKETIĆI ZA MALIŠANE

Više
7 godina 1 mesec pre #1189 od Zarko
Povodom novogodišnjih i božićnih praznika, kompanija Imlek,obradovala jeMoja Kravica mlečnim paketićima štićenike Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj, kao i mališane sa dečjeg odeljenja na Klinici za rehabilitaciju "Dr Miroslav Zotović" u Sokobanjskoj, jer sva deca zaslužuju da praznični dani unesu ljubav i radost u njihova srca.


Kompanija Imlek posebnu pažnju posvećuje društveno odgovornim aktivnostima koje se pre svega ogledaju u pomoći najmlađima, njihovom pravilnom razvoju i srećnom odrastanju, zbog čega je i ove godine odlučila da obraduje one kojima je podrška najvažnija. Mališani iz Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj i Klinike za rehabilitaciju "Dr Miroslav Zotović" uživali su u mlečnim paketićimaMoja Kravica čokoladnog mleka, milkšejkakao i mleka sa dodatkom A i D3 vitamina, posebno namenjenog deci.

„U detinjstvu drugi odlučuju šta je najbolje za nas, a kada odrastemo moramo sami da donosimo prave odluke i odaberemo najbolji kvalitet za nas i naše najdraže. Oni koji su odrasli uz Moju Kravicu, rasli su i razvijali se zdravo i na taj način naučili da donesu dobre odluke i učine svoj život srećnijim.Zbog toga je kompanija Imlek povodom novogodišnjih i božićnih praznika odlučila da Moja Kravica mlečnim paketićima obraduje najmlađe i učini njihove praznične dane lepšim.”, izjavila je Marija Malović, menadžer za odnose s javnošću Imleka.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum