Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

ODRŽAN TREĆI LINO PORODIČNI DAN

Više
7 godina 4 meseci pre #1148 od Zarko
ODRŽAN TREĆI LINO PORODIČNI DAN was created by Zarko
Kompanija Podravka Srbija je, treću godinu zaredom, priredila zabavu za celu porodicu organizujući “Lino porodični dan”. I dok su predstavnici kompanije dočekivali prijatelje i partnere sa kojima su tokom 2016. uspešno sarađivali, medvedić Lino je bio domaćin njihovim mališanima u jednoj od poznatih beogradskih igraonica. Slična druženja očekuju najmlađe u Novom Sadu, Nišu i Čačku.

“Roditelji današnjih mališana su odrastali uz čaroliju Čokolina, a sada je on pravi izbor za večeru, doručak ili užinu njihove dece. Pored starog dobrog Čokolina, tu je i Čokolino Junior koji se bazira na pet vrsta žitarica i sadrži pšenicu, rižu, kukuruz, proso i zob. Ova receptura obogaćena je vitaminima i mineralima i apsolutno je u liniji sa preporukama nutricionista i pedijatara kada je ishrana dece u pitanju“, izjavila je Miona Tadić, direktor marketinga u kompaniji Podravka Srbija.


U cilju obezbeđivanja besprekorne zdravstvene ispravnosti, hranljivosti i kvaliteta, kompanija Podravka kontroliše sirovine, okolinu, tehnološku opremu, proces proizvodnje, proces pakovanja, kao i funkcionalne i nutritivne vrednosti proizvoda. Lino asortiman poseduje i sertifikate koji to i potvrđuju.

Lino porodični dan je samo jedan u nizu koje organizuje kompanija Podravka Srbija. Roditelji i deca su proveli u igri kvalitetno vreme zajedno, a medvedić Lino je i ovog puta osvojio srca mališana.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.