Vesti iz trgovine

Branislav GrujicKlub privrednih novinara dodelio je predsedniku rusko-srpske građevinske kompanije PSP-Farman Branislavu Grujiću priznanje 'Poslovni čovek godine 2007'.

Srebrnu plaketu 'Poslovni čovek godine' dobio je predsednik šabačkog koncerna Farmakom Miroslav Bogićević.


Žiri privrednih novinara, u kojem su bili predstavnici 15 redakcija, predsedniku kompanije Simpo iz Vranja Dragomiru Tomiću dodelio je
zlatnu plaketu za ukupan doprinos razvoju privrede Srbije.

Priznanje 'Menadžer godine' u oblasti bankarstva i finansijskih usluga dobio je predsednik Izvršnog odbora Hipo-Alpe-Adrija banke Vladimir Čupić.

Žiri Kluba privrednih novinara danas je dodelio i priznanje 'Menadžer godine' najuspešnijim privrednicima 15 privrednih grana.

Dobitnici su Dragan Buđevac iz Delta-investa, Branka Vidić iz novosadskog Instituta za veterinu, Goran Vuković iz niškog Nisala, Bora Krstić iz Riboteksa iz Ljubovije, Ishak Mavrić iz novopazarske Sloge.

Nagrade su dobili i vlasnik i direktor Pinka Željko Mitrović, komercijalni direktor Don kafe Milan Petrović, direktor Kalzberga Srbija Isak Sheps.

Kao menadžeri godine u svojim privrednim granama priznanje su dobili i Zlata Stepanov iz šabačkog M-plasta, Petar Stojanović iz Dunava Grocka, Goran Stojiljković iz leskovačkog Zdravlja, Predrag Todorović LG, Tomić Željko iz OSA računarski inženjering i Jovan Šijan iz Verano motorsa.

Počasno priznanje 'Menadžer godine' dodeljeno je ocu tenisera Novaka Đokovića, Srđanu Đokoviću 'za tenisku porodicu Đoković'.

Priznanje 'Privredni novinar godine' dodeljeno je Zahariju Trnavčeviću, a priznanje za saradnju nauke i kulture, posebno za projekat 'Srbija od sunca' dodeljeno je Udruženju 'Balkanika' i Sanji
Iliću.

 

Izvor