Vesti iz trgovine

Retail Park PancevoOtvaranjem Dis supermarketa završena je i svečano puštena u rad prva faza izgradnje Retail Parka Pančevo, projekta čiji je cilj izgradnja savremenog tržnog centra u Pančevu.
Otvoreni supermarket predstavlja samo prvi deo buduće pančevačke šoping oaze. Na placu od više od sedam hektara, osim supermarketa biće i butici sa najprestižnijim robnim markama na srpskom tržištu, brojni restorani, sadržaji za decu kao i veliki parking.

Svečanom otvaranju prisustvovao je veliki broj pančevaca koji su imali prilike da se zabave u višesatnom programu. Svim posetiocima besplatno podeljeno čak 3.000 pljeskavica kao poklon za dan otvaranja. Lokacija „Retail Parka Pančevo“ je takva da omogućava jednostavan pristup iz svih delova Pančeva.

Investitor čitavog projekta je izraelska kompanija „Aviv Arlon grupa“. Slične retail parkove sagradila je i širom regiona u Budimpešti, Sofiji, Plovdivu. Na ovaj način Pančevo se svrstalo u red gradova koji mogu da se pohvale šoping prostorom prve kategorije.

Izvor: Blic