Vesti iz trgovine

lg-crystal-gd900Mobilna telefonija Srbije prva je kompanija na prostoru Balkana koja je tržištu ponudila providni telefon LG GD 900 crystal.
„Reč je o novom LG crystal modelu mobilnog telefona sa providnom tastaturom koji se već od danas nalazi u prodaji uz 'mt:s' tarifne pakete 'Bel', 'Freš', 'Miks' i '066 postpejd 4000'", rekao je Vladimir Lučić, direktor za komercijalne poslove kompanije '„Telekom Srbija'', čiji je Mobilna telefonija (MT:S) sastavni deo.

„Cena novog modela telefona, koji MT:S srpskom tržištu predstavlja u saradnji sa kompanijom LG Electronics, iznosi 17.999 dinara'', istakao je Lučić napominjući da je reč o telefonu koji ima ekran osetljiv na dodir i koji je opremljen kamerom od osam megapiksela.

LG GD900 crystal


Prema njegovim rečima, telekomunikacione kompanije, koje su se takođe našle na udaru svetske ekonomske krize, u borbi za nove korisnike pronalaze sve savremenija rešenja za nove modele mobilnih telefona.

Glavna karakteristika novih modela telefona - ekran koji je osetljiv na dodir, rezultat je poštovanja zahteva korisnika usluga mobilne telefonije.

Tehničke karakteristike:

* GPRS EDGE class 12
* Touchscreen slajder
* Težina: 127 g
* Ekran: 7,5 cm TFT 16 M color
* Memorija: 1.5 GB interne memorije
* Kamera: 8 megapiksela sa blicem
* Wi-Fi
* Bluetooth 2.0

Izvor: Borba, Retail Serbia Portal