Univerexport logo

Vesti iz trgovine

Kompanija Univerexport otvorila je još jedan maloprodajni objekat i to u beogradskom naselju Resnik na adresi Slavka Miljkovića 112.

Ovo je 198. objekat u celokupnoj prodajnoj mreži trgovinskog lanca Univerexport. Povodom otvaranja su pripremljene posebne pogodnosti i pokloni, ali i promocija i degustacija delikatesa brenda Bačka.

Novootvoreni objekat se prostire na blizu 500 kvadratnih metara prodajnog prostora, gde je raspoređeno preko 7000 artikala iz različitih kategorija. Asortiman je pripreman tako da odgovori na svakodnevne potrebe potrošača, ali i na sve složenije zahteve tržišta. Univerexport je u širok asortiman artikala uvrstio i domaće proizvode iz sopstvene proizvodnje, to su Bačka mesni delikatesi i sveže meso, zatim organsko Organa ulje, ali i proizvodi Domaćinstva Vučurević.

Sa željom da se potrošači još bolje upoznaju sa brendom Bačka, na samom otvaranju organizovana je degustacija mesnih delikatesa, kao i promocija Bačkinih proizvoda koja će se nastaviti i u narednim danima. Širinu ponude čine i Univerexport robne marke: Baš Baš, Naše najbolje i Daj Daj.. Novitet u kategoriji privatne robne marke, svakako su Baš Baš sladoledi, koji su dostupni i u novootvorenom objektu.

Potrošače su na sam dan otvaranja dočekali i pokloni u vidu poklon paketa i cegera za prvih 200 potrošača, dok je tokom dana otvaranja svaka 50. kupovina besplatna. Pored svih pogodnosti i poklona kompanija Univerexport pripremila je i posebnu akciju koja važi samo u ovom objektu i to do 12.6.

Radno vreme novootvorenog objekta u Resniku je od ponedeljka do petka od 7 do 21 čas i nedeljom od 7 do 14 časova.

U narednim nedeljama kompanija Univerexport planira još nekoliko otvaranja, a sve to u skladu sa strategijom rasta i širenja maloprodajne mreže.