Otvaranje Maxi marketa u Sevojnu

Vesti iz trgovine

Januar 2024 – Kompanija Delez Srbija je otvaranjem dve nove prodavnice u ovom mesecu nastavila da ulaže u širenje maloprodajne mreže, sa ciljem da iskustvo savremene kupovine približi još većem broju kupaca širom zemlje.

Tako su tokom januara meštani Sevojna dobili svoj prvi Maxi supermarket. Smeštena na magistralnom putu za Zlatibor, na adresi Prvomajska bb, nova, savremeno opremljena prodavnica odgovara na sve potrebe modernih kupaca i pruža mogućnost ugodne nabavke po najvišim standardima. Širok asortiman novog supermarketa smešten je na više od 500m2, pa potrošači tako mogu uživati u bogatom izboru svežeg i kvalitetnog voća i povrća Maxi pijace, izvrsnoj ponudi svežeg mesa, delikatesa, kao i ukusnih svežih peciva koje nudi Maxi pekara.

maxi zrenjanin pekara

Maxi pekara u Zrenjaninu

I stanovnici Zrenjanina dobili su novo, peto po redu, mesto za proverenu i kvalitetnu kupovinu. Na adresi Topličina 6, u okviru Retail parka Topličina, svečano je otvoren novi Maxi supermarket, koji stanovnicima ovog grada nudi raznovrsnu ponudu proizvoda, prijatnu komšijsku uslugu i ugodnu atmosferu za svakodnevnu kupovinu.

maxi sevojno pijacaMaxi pijaca u Sevojnu

Kontinuirano ulaganje u širenje maloprodajne mreže pokazatelj je strateške posvećenosti kompanije Delez Srbija da još većem broju kupaca obezbedi mogućnost ugodne i kvalitetne nabavke u najbližem komšiluku.