NIVEA Q10 - 25 godina

Vesti iz trgovine

Da li znate da su stručnjaci Bajersdorfa 1998. godine prvi upotrebili koži identičan koenzim Q10 u kremi za negu zrele kože? Upravo je on danas jedan od najvažnijih aktivnih sastojaka u anti-age nezi koji slavi velikih 25 godina.

Rođendanska žurka u čast Q10 ekspertize okupila je brojne predstavnike medijske i influenser scene iz Hrvatske, Srbije i Slovenije koji su se u odličnoj atmosferi, uz muzički nastup Filipa Rudana u centru Zagreba, podsetili zašto je Q10 najbolji prijatelj kože.

Svesni smo da se s godinama nivo koenzima Q10 u našoj koži vidljivo smanjuje, što rezultira oštećenjima, borama i sve izraženijim linijama. Međutim, NIVEA Q10 proizvodi znaju kako to da spreče. Zahvaljujući koenzimu Q10, osim što poboljšavaju snabdevanje ćelija kože energijom i jačaju njen zaštitni sloj, deluju i kao antioksidans koji se bori protiv slobodnih radikala i vraća koži zdrav izgled.

nivea q10NIVEA Q10

Neke od NIVEA Q10 Power krema:

NIVEA Q10 Power dnevna krema protiv bora SPF 15, obogaćena najčistijim koenzimom Q10. Poboljšana formula obezbeđuje dvadesetčetvoročasovno delovanje protiv bora i puni ćelije kože energijom kako bi neutralisala svakodnevna oštećenja i pomogla pri regeneraciji.

nivea dnevna krema

NIVEA Q10 Power dnevna krema

NIVEA Q10 Power noćna krema protiv bora i za zatezanje kože čija inovativna formula pomaže da se koža regeneriše u toku spavanja i pospešuje proizvodnju kolagena. Posebno je razvijena za smanjenje 3 vrste bora: bora na čelu, oko očiju, kao i bora na području obraza i usta.

nivea nocna krema

NIVEA Q10 noćna krema

NIVEA Q10 Power krema protiv bora oko očiju s patentiranom formulom posebno osmišljenom za smanjenje bora i revitalizaciju područja oko očiju.

nivea ociNIVEA Q10 krema za oko očiju