Otvoreni novi Maxi supermarketi u Novom Sadu i Aleksandrovcu

Maxi novi sad

Kompanija Delez Srbija nastavila je sa širenjem maloprodajne mreže i u septembru otvaranjem dva nova supermarketa, jednim u Novom Sadu drugim u Aleksandrovcu.

28. septembar 2023 – Kompanija Delez Srbija je otvaranjem dva nova Maxi supermarketa u ovom mesecu nastavila da ulaže u širenje svoje maloprodajne mreže, ističući posvećenost pružanju vrhunskog iskustva kupovine po meri modernog kupca. Tako je danas svečano otvoren još jedan savremeno opremljen supermarket u Novom Sadu, a svoju ponudu i uslugu kompanija nastavlja da čini dostupnom još većem broju potrošača širom zemlje pa su tako u septembru i građani Aleksandrovca dobili prvi MAXI u svom gradu.

Maxi NS mesara i delikatesMaxi mesara Novi Sad

Novootvoreni Maxi supermarket u Novom Sadu, smešten u Adamovićevom naselju na adresi Aranj Janoša 15, predstavlja još jedan primer modernog pristupa trgovini. Sa više od 600 kvadrata prodajnog prostora, novi supermarket opremljen je po najsavremenijim standardima, odgovarajući svojom širokom ponudom na potrebe svakog člana domaćinstva. Poseban akcenat stavljen je na bogatu ponudu voća i povrća, svežeg mesa, delikatesa kao i svežih, ukusnih pekarskih proizvoda. Kako bi nabavka bila još efikasnija, ova prodavnica pored četiri regularne nudi i četiri samouslužne kase.

Maxi AleksandrovacMaxi Aleksandrovac

Tokom septembra meseca na adresi Kruševačka 20 otvoren je i novi Maxi supermarket u Aleksandrovcu, prvi u ovom gradu. Među brojnim artiklima prehrane i neprehrane potrošači na ovoj lokaciji mogu da računaju na bogat izbor uvek svežeg voća i povrća Maxi pijace, ukusnih peciva i hleba koji nudi Maxi pekara, kao i na izvrsnu ponudu upakovanog mesa i delikatesnih proizvoda. Obezbeđen je i parking prostor, a pored dve regularne, kupcima je na raspolaganju i mogućnost plaćanja na samouslužnoj kasi.

Maxi NS radnjaMaxi supermarket u Novom Sadu

Kontinuirano podizanje nivoa kvaliteta ponude i usluge, kao i stalna ulaganja u širenje maloprodajne mreže, pokazatelj su strateške posvećenosti trgovinskog lanca Delez Srbija da iskustvo kupovine po svetskim standardima učini još dostupnijim potrošačima širom Srbije.

Maxi NS PekaraMaxi pekara Novi Sad