MAXIDOM.RS otvorio najveći građevinski centar u Srbiji

Maxidom.rs naslovna

Najveći građevinski centar u Srbiji koji nudi sve za uređenje prostora, renoviranje i izgradnju - MAXIDOM.RS otvorio je svoja vrata za sve kupce, partnere i dobavljače.

Na adresi Pančevački put 81 u Beogradu, na površini od više od 12.700 metara kvadrathih prodajno-magacinskog prostora, u okviru MAXIDOM.RS asortimana nalazi se 25.000 artikala namenjenih za izgradnju i uređenje stambenih i poslovnih prostora.

Na otvaranju MAXIDOM.RS objekta, u ime kompanije obratio se generalni direktor Jovan Šarenac, istakavši značaj i obim poslovnog poduhvata, ujedno rekavši da je ovo tek početak poslovnih planova za kompaniju na čijem čelu se nalazi.

Maxidom generalni direktor Jovan Sarenac

Generalni direktor kompanije Maxiom.rs Jovan Šarenac

„Čast mi je i zadovljstvo što imamo priliku da na domaćem tržištu otvorimo građevinski centar koji na jednom mestu obezbeđuje sav neophodan asortiman koji je potreban za uređenje i izgradnju. Naša misija je da kupcima isporučimo proizvode koji su im neophodni u pravo vreme i to na način koji im štedi vreme i novac. Istovremeno, želimo da i sa dobavljačima i partnerima stvaramo dugoročne i jake veze iz kojih možemo zajedno da ispunjavamo željene ciljeve i postavljamo standarde u građevinskom sektoru“.

Maxidom otvaranjeMaxidom.rs - otvaranje

Pružanje širokog i dostupnog asortimana proizvoda, podrška visoko stručnih i ljubaznih prodavaca, raznovrsni kanali prodaje i neizostavno - pravovremena dostava, su odlike koje vode MAXIDOM.RS do osnovne vrednosti brenda, a to su oduševljeni kupci.

Maxidom radnjaMaxidom.rs - radnja

U okviru širokog spektra proizvoda i usluga, mogu se pronaći različiti građevinski materijali, sanitarije, krovne obloge, izolacije, fasade, boje i lakovi, rasveta, elektromaterijali, sobna stolarija, ručni alati, zaštitna oprema i mnogi drugi elementi za uređenje domova i poslovnih objekata prema potrebama kupaca. Za one koji više vole tradicionalni način kupovine i žele da na licu mesta dobiju sve detalje o proizvodu i njegovim karakteristikama, na raspolaganju je uvek stručna podrška profesionalnog MAXIDOM.RS tima, ali Maxidom.rs takodje nudi jednostavan i fleksibilan sistem za online naručivanje, plaćanje i isporuku.

Maxidom proizvodi

Maxidom.rs - alati