Vesti iz trgovine

Delez Srbija nastavlja sa ulaganjem u svoju maloprodajnu mrežu otvaranjem novih i renoviranjem postojećih objekata.

Maxi Surcin naslovna27. april, Beograd – Meštani Surčina danas su u svom komšiluku dobili još jedno mesto na kom mogu uživati u svakodnevnoj nabavci širokog asortimana kvalitetnih proizvoda. Nov Maxi supermarket otvoren je na adresi Dubrovačka 3a, u okviru novog retail parka „Capitol Park Surčin“.

Prostirući se na više od 600 m2 novi Maxi supermarket raspolaže bogatom ponudom prehrambenih i neprehrambenih proizvoda pri čijem izboru se kupcima svakodnevno na usluzi nalazi više od 30 zaposlenih. Potrošači na ovoj lokaciji mogu uživati u raznovrsnoj ponudi svežeg mesa, voća i povrća, sireva i delikatesa, a posebnom užitku doprineće i miris svežih peciva koja se pripremaju i peku na licu mesta u Maxi pekari. Bogata ponuda pakovanih kolača, smrznute ribe kao i širok asortiman zdravijih proizvoda samo su deo ponude ove radnje, a za sve one koji nemaju vremena za pripremu obroka na raspolaganju su i uskusna gotova pakovana jela za poneti.

Maxi Surčin pijacaMaxi pijaca

Tokom aprila, kompanija Delez Srbija otvorila je vrata još tri prodavnice. Tako su stanovnici Vrbasa na adresi Njegoševa 2 dobili nov, drugi po redu Maxi supermarket u svom gradu, a dve beogradske radnje – Shop&Go u Dušanovoj 18 i Maxi u Nedeljka Gvozdenovića 24a – modernizovane su, donoseći još bolje iskustvo proverene i kvalitetne kupovine.

Maxi Surčin DelikatesDelikates i sirevi

Stalnim otvaranjem novih prodavnica širom Srbije, ali i kontinuiranom modernizacijom postojećih, kompanija Delez Srbija nastavila je da ulaže u razvoj maloprodajne mreže sa ciljem da svojim kupcima obezbedi iskustvo kupovine na najvišem nivou.

Maxi Surčin radnjaProdavnica Maxi u Surčinu