Otvoren nov Maxi supermarket u Rumenci

Maxi Rumenka naslovna

Delez Srbija u oktobru otvorila tri nove prodavnice na tri nove lokacije i to u Rumenci, Beočinu i Somboru.

Meštani Rumenke kod Novog Sada danas, 27. oktobra dobili su nov, savremeno opremljen Maxi supermarket koji je svoja vrata svečano otvorio na adresi Oslobođenja 22. Ova prodavnica treća je po redu koju je kompanija Delez Srbija otvorila u ovom mesecu, pa su tako nova mesta za proverenu i kvalitetnu kupovinu u oktobru dobili i stanovnici Beočina i Sombora.

Prostirući se na površini od 300 metara kvadratnih, nov Maxi supermarket u Rumenci raspolaže bogato opremljenim odeljenjima prehrane i neprehrane. Uz asistenciju i komšijsku uslugu zaposlenih, kupci mogu uživati u odabiru proizvoda visokog kvaliteta kojima raspolažu odeljenja mesare, delikatesa i sireva, kao i uvek svežem voću i povrću koje nudi odeljenje Maxi pijace. Miris svežih peciva pekare doprineće posebnom ugođaju pri kupovini u ovoj radnji, a kako bi ona bila brza i efikasna kupcima su uz dve regularne, na raspolaganju i dve samouslužne kase.

Maxi pekaraMaxi pekara

Vojvodina je u oktobru postala bogatija za još dve prodavnice ovog trgovinskog lanca. Tako su otvaranjem prvog Maxi supermarketa u Beočinu na adresi Svetosavska 49, njegov prepoznatljiv asortiman i komšijska usluga postali dostupni i meštanima ove opštine.

I građani Sombora dobili su u svom komšiluku novo mesto za nabavku uređeno po visokim standardima modernog kupca. Otvorivši svoja vrata u Karađorđevoj ulici br. 7 nov Maxi supermarket je uz bogatu ponudu kvalitetnih proizvoda kupcima u ovom gradu doneo i savremenu mogućnost plaćanja na samouslužnim kasama, čime je obezbeđena još jednostavnija, brža i ugodnija kupovina.

Maxi pijacaMaxi pijaca

Uz novootvorene prodavnice, kompanija Delez Srbija nastavila je i sa modernizacijom postojećih. Tako su u ovom mesecu ponovo otvorene tri renovirane beogradske Shop&Go radnje dočekavši svoje kupce u novom ruhu na adresama Šćerbinova 7, Karađorđeva 71 i Bulevar kralja Aleksandra 113. Uz savremen enterijer koji doprinosi još ugodnijoj nabavci, Beograđani na ovim lokacijama od sada mogu uživati i u ukusnim svežim pecivima koja donose nova odeljenja pekare.

Širenje maloprodajne mreže i kontinuirano ulaganje u unapređenje ponude i usluge strateški je model poslovanja kompanije Delez Srbija koja od danas u svojoj mreži ima ukupno 491 prodavnicu.