Novi sad dobio još jedan moderan Maxi supermarket

Maxi Novi Sad naslovna

Kompanija Delez Srbija i u septembru nastavila širenje maloprodajne mreže, ovoga puta otvaranjem novog supermarketa u Novom Sadu.

Građani Novog Sada u svom komšiluku dobili su još jedno mesto na kom mogu uživati u proverenoj nabavci po meri modernog kupca. Pažljivo biran asortiman kvalitetnih proizvoda i vrhunska usluga sada su dostupni kupcima u ovom gradu u novom, moderno opremljenom Maxi supermarketu na adresi Branka Bajića 9đ.

Uz prijatnu komšijsku uslugu zaposlenih, kupci u inovativnom enterijeru novog supermarketa mogu uživati u prepoznatljivom izboru Maxi pijace koja raspolaže uvek svežim voćem i povrćem. Raznovrsna ponuda svežih proizvoda sa kategorija pekare i mesare, odeljenja delikatesa i mlečnih proizvoda samo su neke od destinacija za kupovinu koje očekuju potrošače, a brza i efikasna nabavka obezbeđena je zahvaljujući mogućnosti plaćanja na tri regularne i dve samouslužne kase.

Maxi Novi Sad pijacaMaxi supermarket Novi Sad

Ova prodavnica, samo je još jedna u nizu koju je kompanija Delez Srbija u septembru otvorila za svoje kupce. Novi, savremeno uređeni Maxi supermarketi otvoreni su u još tri grada pa je tako njihova bogata ponuda i vrhunska usluga postala dostupna i građanima Rume na adresi Veljka Dugoševića 137-139 kao i stanovnicima Mladenovca u Kovačevoj 1. Subotica je novu prodavnicu dobila u ulici Arsenija Čarnojevića 52, a ovo otvaranje kompanija je uveličala i podrškom lokalnoj zajednici kroz donaciju od 500.000 dinara Domu za decu ometenu u razvoju „Kolevka“.

Kontinuirano ulaganje u širenje moderne maloprodajne mreže uz svakodnevno unapređenje ponude i usluge rezultat su strateške posvećenosti kompanije da građanima širom Srbije kvalitetno iskustvo kupovine po svetskim standardima učini još dostupnijim.