Univerexport u Futogu na još jednoj adresi

Ulaz u Univerexport Futog

Drugi Univerexport maloprodajni objekat u Futogu otvoren je 8. septembra na adresi Carice Milice 10-12.

Na oko 500 kvadrata modernog maloprodajnog prostora izloženo je blizu 7.000 različitih artikala koji zadovoljavaju svakodnevne ali i nešto zahtevnije potrebe potrošača.

Kao i u svakom drugom, i u ovom Univerexport-u kupce očekuju redovne nedeljne i velike mesečne akcije, zatim odloženo plaćanje do 180 dana, kao i čuveni popust za sve penzionere svakog 10. i 25. u mesecu. Pored toga, prvog radnog dana potrošače u Futogu obradovala su specijalna iznenađenja: poklon paketi za prvih 100 kupaca, poklon cegeri za drugih 100, dok je svaka 50. kupovina bila gratis.

Ovo je 182. radnja u maloprodajnoj mreži Univerexport-a, čime je još jedanput potvrđen status ubedljvo najvećeg domaćeg trgovinskog lanca. U širokom spektru asortimana i u ovom Univeru dominiraju domaći artikli iz lične proizvodnje, sa naglaskom na meso i delikates brenda Bačka sa farme u Bačkoj Palanci, organske proizvode Organa sa porodičnog domaćinstva u Liparu, pršut i vino Vučurević, kao i već poznate robne marke „Baš Baš“ i „Naše najbolje“ koje nude željeni kvalitet omiljenih proizvoda po nižoj ceni.

Univerexport FutogUniverexport Futog

U drugom futoškom Univerexportu sačekaće vas ekipa od deset zaposlenih radnika, a radno vreme objekta je od 07h do 21h svakim radnim danom i subotom, kao i od 07 do 14 časova nedeljom.
Naredna otvaranja radnji najvećeg domaćeg trgovinskog lanca sa tradicijom dugom preko 30 godina planirana su na Popovici, u Lazarevcu i Beogradu.