Vesti iz trgovine

Gomex ZemunKompanija Gomex nastavlja sa širenjem maloprodajnog lanca otvaranjem još dve nove prodavnice.

Mini-market kompanije Gomex otvoren je u Zemunu, tačnije, na adresi Dobanovački put 44. Mini-market se prostire na 175 kvadratnih metara prodajne površine i raspolaže asortimanom od preko 3 500 artikala. U prodavnici je plaćanje moguće obaviti na dve kase a zaposleno je osam novih radnika. Radno vreme novootvorenog Mini-marketa u Zemunu je svaki dan od 07 do 21 časova.

Drugi novootvoreni maloprodajni objekat kompanije Gomex nalazi se u Laliću, opština Odžaci, na adresi Maršala Tita 27. Nova prodavnica se prostire na 180 kvadratnih metara prodajnog prostora i nudi širok asortiman svakodnevno potrebnih proizvoda. U novoj prodavnici u Laliću zaposleno je šest novih radnika. Radno vreme novootvorenog Gomex objekta je svakim radnim danom i subotom od 06:30 do 20:30 časova i nedeljom od 07 do 13 časova.

Gomex LalicGomex Mini-Market

Na svečanom otvaranju u oba objekata su priređena sada već tradicionalna iznenađenja za sve kupce koji su bili prisutni tog dana. Dodeljeni su razni pokloni, velika sniženja i mnoge akcije. Potrošači su imali priliku da preuzmu Gomex karticu za popuste (Kasicu Brojalicu) sa kojom će i ubuduće moći da kupuju po akcijskim cenama.