Vesti iz trgovine

Lidl Liman IVNova, jedinstvena prodavnica komapnije Lidl otvorena je u Novom Sadu na Limanu IV.

Svečano je otvorena nova Lidl prodavnica, koja je specifična po svojoj veličini i zatvorenom parkingu. Naime, peta po redu prodavnica ove kompanije, nalazi se na adresi Ive Andrića 16 na Limanu IV u Novom Sadu, i prostire se na površini od 1400 kvadratnih metara. Nova prodavnica pored dobro poznate usluge i širokog asortimana, poseduje zatvorenu garažu koja se nalazi u prizemlju objekta a prodajni prostor se nalazi na spratu i prostire se na ukupno 1400 kvadratnih metara prodajne površine.

Tokom izdgradnje novog Lidl objekta angažovano je preko 30 domaćih firmi za izvođenje radova.
Na svečanom otvaranju, rukovodilac Korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija, Martina Petrović, izjavila je: „Novi Lidl tim, kog čini oko 50 kolega, danas je sa ushićenjem dočekao i uslužio svoje sugrađane i komšije. Spremni smo da i od ove Lidl prodavnice napravimo mesto u kojem Novosađani rado kupuju i kome se redovno vraćaju”.

Kao i obično na dan otvaranja, za sve potrošače, priređena su razna iznenađenja kao i akcijske cene i popusti i do 40 procenata. Novosađani će u svom gradu, pored redovnog asortimana, imati prilike da uživaju i u sezonski aktuelnim ponudama i tematskim nedeljama, poput onih inspirisanih grčkom, francuskom i italijanskom kuhinjom.

Nedavno je kompanija Lidl uvela još nekoliko noviteta u svoj program lojalnosti, kao što je Lidl Plus aplikacija. A posebna inovacija je uvođenje besplatne WiFi mreže u svim Lidl prodavnicama širom Srbije.