Vesti iz trgovine

IDEA Super ZemunNakon mesec dana renoviranja otvorena je još jedna prodavnica kompanije Mercator, IDEA Super prodavnica u Zemunu.

Renovirani objekat, IDEA Super prodavnica, u svojoj ponudi ima potpuno novi ambijent kao i širok asortiman domaćih proizvoda.

Ovim povodom direktorka marketinga, kompanije Mercator-S Nataša Pavlović, je izjavila: „U poslednje dve godine otvorili smo i renovirali 44 prodavnice i ono što je još važnije, u njima danas radi više od 500 naših novih koleginica i kolega. Istim tempom nastavljamo dalje i u narednih nekoliko meseci ćemo otvoriti i renovirati još 20 novih objekata, u Kraljevu, Subotici, Ubu, Novom Sadu, Smederevu, Beogradu i drugim gradovima i mestima širom Srbije. Ono što nam je cilj i sa otvaranjima i sa renoviranjima je da našim kupcima ponudimo najmoderniji ambijent kupovine, vrhunsku uslugu i najširi asortiman domaćih proizvoda”.

IDEA Super

IDEA Super Zemun

Razvoj maloprodajne mreže je svakako značajan, ne samo za trgovce i kupce, nego i za domaće proizvođače. O tome je na otvaranju IDEA Super prodavnice u Zemunu govorio Miloš Jelić, generalni direktor kompanije Nelt: „Mercator je partner koji ima ekspanziju na tržištu Srbije, i mi sa njim pratimo tu ekspanziju, i želimo da dođemo do svakog kupca. Zajednički cilj nam je da dođemo do svakog potrošača i ponudimo ono što je potrošaču potrebno, a to su adekvatna cena i adekvatna usluga”.

O kompaniji Mercator-S:

Kompanija Mercator-S deo je Fortenova Grupe i jedan od najvećih maloprodajnih lanaca na tržištu Srbije. U mreži, koja pokriva gotovo 80 gradova i mesta širom zemlje, kompanija ima više od 300 IDEA prodavnica, 33 RODA marketa, dva moderna MERCATOR hipermarketa koji svakoga dana usluže i do 300.000 potrošača.