Delez Srbija nastavila sa otvaranjem novih i renoviranih radnji i u martu

Maxi

Kompanija Delez Srbija je samo u ovom mesecu otvorila dve nove i šest renoviranih radnji, čime je nastavila da unapređuje modernu maloprodajnu mrežu, a svoju bogatu ponudu i prepoznatljivu komšijsku uslugu učinila još dostupnijom svojim kupcima.

Pored Beograda, novi i renovirani Maxi supermarketi otvoreni su u Valjevu, Malom Zvorniku, Novom Pazaru, Čačku i Kragujevcu, i očekuju svoje verne potrošače sa širokom ponudom proizvoda visokog kvaliteta i uslovima za kupovinu po najvišim standardima.

Na samom početku meseca, renovirani Maxi supermarket na adresi Obrena Nikolića 2 ponovo je otvorio vrata svim građanima Valjeva koje je, uz dobro poznate destinacije za kupovinu i asistenciju 9 zaposlenih, dočekala nova samouslužna pekara sa raznovrsnim izborom svežih peciva, kao i unapređen enterijer radnje koji doprinosi još većem užitku nabavke po meri savremenog kupca.

Maxi Konjarnik - pijacaMaxi Konjarnik - pijaca

U Beogradu, stanovnici opština Zvezdara, Savski Venac i Palilula sada mogu uživati u još boljem iskustvu kupovine u dve renovirane i jednoj novoj radnji. Tako, moderna pekara, sa novim “Bake off” konceptom koji donosi još širi asortiman svežih peciva i hlebova pečenih na licu mesta, u samoj radnji, očekuje sve potrošače u renoviranom Maxi supermarketu na adresi Živka Davidovića 81. Užitku pri kupovini na bogato opremljenim odeljenjima pijace, delikatesa, mesare, gotovih jela, uz osmeh i asistenciju 29 komšijskih lica, sada doprinose i tri nove samouslužne kase koje dodatno ubrzavaju proces kupovine omiljenih proizvoda. Stanovinci opštine Savski Venac dobili su još jedno mesto komšijske kupovine, u novoj Shop&Go prodavnici u ulici Kneza Miloša 90a. Na ovoj adresi, uz savremeno opremljene destinacije za kupovinu i svakodnevnu podršku 12 zaposlenih, kupci mogu uživati u bogatom izboru uvek svežeg voća i povrća, savršenom ukusu svežih peciva, brojnim specijalitetima na odeljenju gotovih jela, raznovrsnom izboru pakovanog mesa. Shop&Go radnja na adresi Stanoja Glavaša 16 svoje kupce dočekala je u novom ruhu. Transformisana u Maxi format, uz unapređeni enterijer po najmodernijim standardima, ova komšijska radnja sada doprinosi još komfornijem iskustvu nabavke bogatog asortimana proizvoda koji prati potrebe svakog domaćinstva, čijem odabiru asistira svakodnevno 30 zaposlenih.

Maxi mesara Maxi mesara

Na adresi Kralja Petra I broj 5, u martu je i građanima Malog Zvornika svoja vrata ponovo otvorio Maxi supermarket sa širokom paletom kvalitetnih proizvoda koje sada upotpunjuje nova, savremena oprema i modran enterijer. Deset zaposlenih, komšijskih lica svakodnevno dočekuje verne kupce, pružajući im vrhunsku uslugu.

Poslednji vikend u martu posebno su obeležila otvaranja tri prodavnice u istom danu. Novi Pazar dobio je novi, treći Maxi supermarket u ovom gradu, otvoren u ulici 1. maj broj 73. U prostranom i modernom ambijentu ove radnje kupce svakodnevno dočekuje 26 zaposlenih, uz čiju asistenciju, ljubaznost i osmeh, odabir proverenih i kvalitetnih artikala na odeljenjima pijace, pekare, mesare, delikatesa, gotovih jela, i pakovanih proizvoda postaje još lakši. Istog dana, građanima Čačka vrata je otvorio renoviran Maxi na adresi Dragiše Mišovića BB. Komforna radnja se prostire na 1.100 m², u kojoj prepoznatljivu ponudu svežih kategorija sada upotpunjuje još širi izbor svežeg voća i povrća, a dok je 28 zaposlenih na usluzi, kupci mogu uživati u širokoj paleti proizvoda raznovrsnih kategorija. Radnja pripada mini tržnom centru na istoimenoj adresi, poseduje pet regularnih i tri nove samouslužne kase, a uštedi vremena doprinosi i veliki parking koji se nalazi ispred. Kvalitetna i proverena kupovina od marta je ponovo dostupna i građanima Karagujevca, koji svoju omiljenu nabavku opet mogu obavljati u renoviranom Maxi supermarketu u ulici Kralja Petra I broj 36. Uz bogatu ponudu na koju su navikli, verne potrošače u moderno opremljenom enterijeru radnje očekuje osam zaposlenih koji svojom ekspertizom svakodnevnu nabavku čine još ugodnijom.

Maxi pekaraMaxi pekara

Uspešno otvaranje novih i renoviranih prodavnica širom zemlje i u martu pokazatelj su kontinuiranog ulaganja i neprekidne posvećenosti kompanije Delez Srbija da potrošačima omogući još bolje iskustvo kupovine uz bogatu ponudu i uslugu na najvišem nivou, prateći njihove potrebe i ispunjavajući svetske standarde za kvalitet i uslugu.