Delez Srbija otvorila dva renovirana i jedan nov Maxi supermarket

Bezanija Ulaz srednja
Bezanija Pijaca
Maxi Pancevo Delikates i Sirevi
Maxi Sarajevska pekara

Žitelji Beograda i Pančeva od danas mogu da uživaju u kupovini po najmodernijim standardima na još tri lokacije - u jednom novom i dva renovirana Maxi supermarketa.

Beograđani sada mogu obavljati nabavku u novom Maxi supermarketu u ulici Ljubinke Bobić 9, na opštini Novi Beograd, ali i uživati u svim novinama koje donosi renovirani Maxi supermarket u ulici Sarajevska 38a, na opštini Savski venac. I za potrošače u Pančevu danas je ponovo otvoren renovirani Maxi na adresi M. Trebinjca 1. koji se nalazi na mestu gde je nekada bio Tempo Express.

Na sve tri lokacije, kupce očekuju vrhunska usluga i bogata ponuda raznovrsnih proizvoda, koje mogu birati uz asistenciju po 35 zaposlenih kolega u radnjama u Beogradu, i 23 zaposlenih u radnji u Pančevu. Široki asortimani na odeljenjima poput pijace, koja uvek nudi sveže voće i povrće, pekare, koja pruža izbor svežih, mirisnih hlebova i peciva, odeljenja mesare, delikatesa, mlečnih proizvoda, slatkih i slanih konditora, gotovih jela, kao i drugih kućnih potrepština, predstavljaju pravi put koji vodi do jedinstvenog iskustva nabavke svakog kupca.

Bezanija Mesara srednjaMaxi supermarket Bežanija

Brz i efikasan proces plaćanja u novoj prodavnici na adresi Ljubinke Bobić 9, u Beogradu, odvijaće se na četiri regularne i četiri samouslužne kase, u potpuno novom prostoru sa inovativnim enterijerom. Renovirani Maxi, u beogradskoj ulici Sarajevska broj 38a, nudi novitet koji donosi poseban komfor – prostoriju za konzumaciju hrane kupljene u samom supermarketu. Ova radnja opremljena je sa pet regularnih i četiri samouslužne kase a ispred je za potrošače obezbeđen i parking. Kupci u Pančevu, u renoviranom Maksiju na adresi M. Trebinjca 1, odmah po ulasku u radnju primetiće renovirani prostor i drugačiji enterijer, u kojem će se nabavka odvijati po merilima modernog kupca.

Maxi Pancevo radnjaMaxi supermarket Pančevo

Kontinuiranim ulaganjem u razvoj svoje maloprodajne mreže, kvalitetnu uslugu i ponudu, kompanija Delez Srbija kupovinu po visokim standardima svakodnevno čini dostupnom za sve potrošače širom zemlje. Tako dobro. Tako Maxi.