Maxi Ulaz Pančevo

Vesti iz trgovine

Pančevo od danas ponovo ima još jedno mesto za kupovinu po meri savremenog kupca - renovirani Maxi supermarket na adresi Dimitrija Tucovića 2 ponovo je otvoren i nudi bogati asortiman, uz vrhunsku uslugu.

Renovirana prodavnica, opremljena je po najsavremenijim merilima, pruža mogućnost za jedinstveno iskustvo kupovine svakom potrošaču, na destinacijama opremljenim širokim izborom raznovrsnih proizvoda. Odeljenja na koja su kupci navikli, poput svežeg voća i povrća na pijaci, mesnih prerađevina, sireva dostupni su sa uvek svežom, bogatom ponudom, a tu su sada i nova odeljenja pekare i pakovanog mesa, koja će učiniti da odabir namirnica bude još raznovrsniji.

Maxi Pancevo radnja srednjaMaxi supermarket Pančevo

Maxi Pancevo Ulaz srednja

Maxi Pancevo Pekara

Maxi Pancevo Pijaca

Maxi Pancevo radnja 2

Za brzu i kvalitetnu uslugu i komšijsku atmosferu, biće zaduženo 12 zaposlenih kolega, koji će olakšati kupcima svakodnevnu nabavku.

Konstantnim ulaganjem u razvoj maloprodajne mreže, proširenje asortimana i unapređenje usluge, kompanija Delez Srbija kontinuirano doprinosi da iskustvo kupovine svakog potrošača bude na visokom nivou. Tako dobro. Tako Maxi.