Kompanija Delez Srbija otvorila dve nove renovirane prodavnice

Maxi Batajnica Pekara
Maxi Batajnica Pijaca Mleko
Maxi Batajnica Pekara 2
Maxi Batanica Pijaca
Maxi novi logo

Kompanija Delez Srbija nastavlja sa širenjem i unapređenjem svoje malorodajne mreže otvaranjem dva renovirana supermarketa.

9. novembar 2021 – Kompanija Delez Srbija, kontinuirano radi na širenju i unapređenju svoje maloprodajne mreže i svakodnevno ulaže u kvalitet ponude i usluge, pa je tako danas otvorila dve renovirane prodavnice, u dva grada - Beogradu i Čačku.

Maxi supermarket u beogradskom naselju Batajnica, na opštini Zemun, kupcima je prethodno bio poznat kao Tempo Express koji je renoviran i pretvoren u novi format, pa će od sada u novom ruhu biti otvoren za kupce na dobro poznatoj adresi Majke Jugovića 1.

Maxi Batajnica Delikates Mesara

Maxi supermarket Batajnica

Prodavnica se prostire na skoro 500 m², gde u prijatnoj atmosferi kupce svakodnevno uslužuje 26 zaposlenih, a široka ponuda raznovrsnih proizvoda dostupna je na odeljenjima pijace, mesare, delikatesa, mlečnih proizvoda, napitaka, konditora, brojnih kućnih potrepština. Sada je tu i Maxi pekara u kojoj su svakodnevno na raspolaganju razna, topla i sveža peciva, kao i mnogobrojne vrste pečenih hlebova.

Kupcima je omogućeno da uslugu u supermarketu završe brže i efikasnije korišćenjem četiri kase koje su im na raspolaganju.

I svi građani Čačka koji su navikli na odličnu ponudu i vrhunsku uslugu u pravoj komšijskoj atmosferi, mogu u renoviranom Maxi supermarketu na adresi Prvomajska 1, uživati u nabavci namirnica koja je skrojena po meri savremenog kupca.

Maxi Cacak ulaz

Maxi supermarkt Čačak

Prodavnica je renovirana po najmodernijim standardima, a kako bi doživljaj kupovine bio još kvalitetniji potrudio se tim dizajnera koji je oplemenio enterijer i usavršio svaki detalj prodajnog prostora. Bogat asortiman koji nudi širok spektar artikala iz cele Srbije, ali i sa svih meridijana, dostupan je na odeljenjima voća i povrća, mesare, delikatesa a kupce očekuju i kategorije napitaka, slanih i slatkih konditora, i mnogih drugih kućnih potrepština.

Deset zaposlenih, iskusnih komšijskih lica, svakodnevno su na usluzi, da svojim iskustvom pomognu vernim potrošačima da odaberu najbolje za sebe i svoje najdraže.

U 2021.godini otvoreno i renovirano je čak 30 prodavnica, dok će i u narednom periodu biti nastavljeno širenje maloprodajne mreže. Tako dobro. Tako Maxi.