Gomex nastavlja sa širenjem svoje maloprodajne mreže otvaranjem novih prodavnica

Gomex Tomasevac

U toku prošle nedelje kompanija Gomex je otvorila dva objekta, jedan potpuno novi i jedan renovirani.

Novi objekat kompanije Gomex nalazi se na potpuno novoj lokaciji, u ulici Maršala Tita bb u Tomaševcu. Ovo je prva prodavnica Gomex-a u tom mestu.

Novi objekat se prostire na površini od 205 kvadratnih metara i zapošljava šest novih radnika. Objekat je kao i sve ostale prodavnice kompanije Gomex, opremljen po najnovijim standardima, modernim enterijerom i raspolaže bogatim asortimanom proizvoda raspoređenim na odeljenjima pijace, mesare, pekare, mlečnih i delikatesnih proizvoda kao i zdrave hrane.

Na otvaranju 17.09.2021. su priređena mnogobrojna iznenađenja, kao i razni popusti i akcije. Svi kupci su imali mogućnost da besplatno dobiju svoju loyalty karticu “Kasicu Brojalicu” uz pomoć koje ostvaruju dodatne popuste i sakupljaju keširiće. Predstavljena je i Gomex aplikacija, kao i Smart kuponi koji se putem pomenute aplikacije dobijaju nakon svake kupovine u vrednosti većoj od 1000 dinara. Smart kuponi su personalizovani i to znači da se uz njih veoma često ostvaruju popusti baš na one artikle koji se redovno kupuju. Svako ko instalira aplikaciju dobija kupon dobrodošlice sa 15% popusta na celokupan iznos računa.

Radno vreme nove prodavnice u Tomaševcu je od ponedeljka do subote od 6:45 do 20:45 časova i nedeljom od 07:00 do 13:00 časova.

Gomex Pancevo

Kompanija Gomex je u toku prošle nedelje otvorila i jedan renovirani objekat, koji se nalazi u Pančevu na adresi Veljka Vlahovića bb.

Kompanija Gomex renovirala je postojeći objekat u Pančevu i time potrošačima omogućila da uživaju u raznolikoj ponudi i novom vizuelnom identitetu, uz pomoć sedam zaposlenih radnika.

Objekat je opremljen najsavremenijom opremom a dodata je i usluga pekare. Naime, od sada će kupcima svakodnevno biti na raspolaganju sveže pečeni pekarski proizvodi, kao i nove vrste hleba. Pored toga, tu je i sveže voće i povrće po akcijskim cenama.

Radno vreme objekta je od ponedeljka do subote od 7:00 do 21:45 časova i nedeljom od 8:00 do 21:45 časova.