Vesti iz trgovine

Robot BiHKompanija Robot iz Bosne i Hercegovine obeležava 26 godina poslovanja i najavljuje nove investicije u maloprodajnom sektoru.

Kompanija Robot prisutna je sa novim hipermarketom koji se nalazi u Kalesiji i prostire se na više od 3.000 kvadratnih metara. Kako se navodi u saopštenju trgovačkog lanca, u pitanju je savremeno opremljeni Robot hipermarket prehrane i tehnike, koji je prilagođen novim trendovima, potrebama i navikama kupaca. Kompanija Robot je zahvaljujući visokim standardima, cenama i ponudom, već dugi niz godina veoma uspešna u sektoru trgovine i proizvodnje. Kako su dodali, sa ponosom najavljuju otvaranje novog hipermarketa i veruju da će kupci biti zadovoljni ponudom i uslugom.

Nova radna mesta i ponuda hipermarketa:

U novom Robot hipermarketu otvoreno je oko 60 novih radnih mesta. Kupcima je ponuđen širok asortiman prehrane, voća i povrća, hemije, robe široke potrošnje, bela tehnika, akustika, alati...
"Dugoročna poslovna strategija Robota usmerena je na rast i stabilnost domaće privrede. Robot je otvorio vrata domaćim proizvođačima kao i poljoprivrednicima za distribuciju svojih proizvoda. Naša misija je da kupcima pružimo najbolji odnos kvaliteta i cene uz vrhunsku uslugu sa naglaskom na domaće", saopšteno je iz Robota.

Ekspanzija maloprodajne mreže:

Kompanija Robot je saopštila da će i u narednom periodu raditi na proširenju prodajnih kapaciteta širom BiH. Najavljeno je otvaranje hipermarketa u Bugojnu, Kozarskoj Dubici, Zvorniku, Trebinju, Goraždu i u još deset gradova širom zemlje. Tokom 2022 Robot planira da otvori 1000 novih radnih mesta.