BIG Shopping Centers Srbija kupio još dva projekta u centralnoj Srbiji

BIG Srbija Krusevac

Kompanija BIG Shopping Centers potpisala je ugovor o kupovini još dva projekta u Srbiji, Plaza Kragujevac i Kruševac šoping park.

Plaza Kragujevac se prostire na površini od 22.700 kvadratnih metara, sa 96 % popunjenih kapaciteta, dok Kruševac šoping park zauzima površinu od 8.700 kvadratnih metara sa 100 % popunjenih kapaciteta, kao i dodatno zemljište za buduće proširenje parka.

Ukupna kupoprodajna vrednost iznosi 61 milion eura, sa godišnjim neto operativnim prihodom od 5,2 miliona eura.

"BIG Grupa je danas vlasnik i operater četiri tržna centra u Vojvodini - BIG Novi Sad, BIG Fashion Outlet Inđija, BIG Pančevo i BIG Zrenjanin i tri tržna centra u Beogradu – BIG Fashion tržni centar, BIG Fashion park i BIG Rakovica. Preuzimanjem najnovija dva projekta jačamo svoju mrežu u centralnoj Srbiji. Verujemo u ekonomiju Srbije i rast zemlje, nastavićemo širenje svoje mreže na jug i istok, kao i na region Balkana i Centralne i Istočne Evrope", izjavio je Robert Yahav, izvršni direktor BIG Shopping centers Srbija.

BIG Grupa ima ukupno devet tržnih centara u Srbiji, kao i četiri projekta u kategorijama stambenog, poslovnog i logističkog prostora.