JUMBO nastavlja ekspanziju na Balkanu - otvorena još jedna prodavnica u Crnoj Gori

Jumbo

Jumbo nastavlja širenje maloprodajne mreže na Balkanu otvaranjem još jedne prodavnice u Crnoj Gori.

Investiciona kompanija Balfin Group nastavlja širenje maloprodaje otvaranjem novih prodavnica pod franšizom Jumbo. Kompanija Kid Zone, deo Balfin Group otvorila je novu, drugu po redu prodavnicu u Crnoj Gori koja se nalazi u Radanovićima. U ponudi novootvorenog maloprodajnog objekta nalazi se širok asortiman dečjih igračaka, stvari za kuću, kancelarijski materijal, sezonski program... Svečanom otvaranju druge prodavnice Jumbo u Crnoj Gori prisustvovali su predstavnici Balfin grupe i opštine Kotor.

Kompanija Balfin nedavno je otvorila i novu prodavnicu u Bosni i Hercegovini. Prilikom otvaranja, predstavnici kompanije su izjavili da će se i tokom ove godine nastaviti širenje Jumbo mreže na svim tržištima na kojima posluju.

Balfin Group je ekskluzivni franšizni partner i vlasnik Jumbo franšize za Albaniju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu i za teritoriju Kosova. Kompanija planira da Jumbo prodavnice otvori i u Moldaviji. Nova prodavnica u Crnoj Gori je 21. po redu u vlasništvu kompanije Balfin.