Vesti iz trgovine

Super Dis Bela CrkvaKompanija DIS otvorila je danas još jedan, 38. po redu market u okviru svog maloprodajnog lanca, na adresi 1. oktobra 57a u Beloj Crkvi.

U kompaniji DIS su uvereni da će njihov 13. objekat formata Super DIS u maloprodajnoj mreži, stanovnicima Bele Crkve i okolnih mesta omogućiti bolji doživljaj kupovine svakog dana i da će otvaranje novog marketa pozitivno uticati na privredu ovog kraja.

Novootvoreni Super DIS odlikuje se bogatim asortimanom od preko 5.000 odabranih domaćih i stranih artikala, zatim modernim, funkcionalnim i prijatnim ambijentom koji se prostire na 240 m2, dve savremene kase, dobrom organizacijom prostora, kao i odvojenim parkingom za potrošače.

Super DIS u Beloj Crkvi zapošljavaće lokalno stanovništvo. Kako se navodi iz DIS-a, unapređena ponuda i usluga u potpunosti su prilagođeni savremenim potrebama potrošača.

Na dan otvaranja priređena su razna iznenađenja. Svaki 50. kupac dobio je gratis kupovinu, dok je za slavljeničku atmosferu bio zadužen DJ. Kupcima su poklanjane i specijalne HVALA čokolade. Potrošači koji kupuju uz ''Našu karticu''(karticu programa lojalnosti DIS marketa) bili su u prilici da dobiju i specijalne majice, a tri potrošača koja su na dan otvaranja obavila najveću kupovinu dobili su bicikle.

Radno vreme marketa je svakog dana od 07 do 22 časa.

Otvaranje novog objekta organizovano je uz sve mere zdravstvene zaštite potrošača i zaposlenih, kako bi se prisutni osećali bezbedno i sigurno prilikom rada i kupovine.