Vesti iz trgovine

Idea Organic BeogradU petak, 4. juna, IDEA je otvorila sedmu po redu Organic prodavnicu u Beogradu.

Nova Organic prodavnica nalazi se na Savskom vencu u ulici Kneza Miloša 50. Koncept zelene lifestyle organic prodavnice nudi najširi izbor organskih proizvoda na jednom mestu, organskog voća i povrća, kao i širok asortiman proizvoda na meru – od koštunjavog voća, preko kakaa u zrnu, do mahunarki i zrnevlja.

Na dan otvaranja, IDEA Organic je pripremila atraktivna iznenađenja i poklone za prvih 200 kupaca, sa porukom da zdravlje cele planete kreće od zdravog načina života svakog od nas. Novitet u usluzi u ovoj IDEA Organic prodavnici, je postojanje kontakt telefona za sva pitanja potrošača, tokom radnog vremena IDEA Organic, popust od 10 posto za sve trudnice, za svaku kupovinu, i popust na određene brendove samo uz Super Karticu.

IDEA Organic prodavnica nudi raznolik bezglutenski program, brašna i testenine od celovitih žitarica, zdravi namazi, hladno ceđena ulja, biljna mleka, kvalitetno meso, mlečni proizvodi, zdravi slatkiši, program za dijabetičare i još mnogo toga. Još jedna karakteristika koja IDEA Organic prodavnice čini jedinstvenim je tim stručnih ljudi sastavljen od nutricionista-dijetetičara, tehnologa i drugih profesija koji su tu da potrošačima odgovore na svako pitanje u vezi sa kupovinom zdravih namirnica.

Radno vreme IDEA Organic prodavnice je svakog dana, od ponedeljka do subote od 7 do 22 časa, dok je nedeljom radno vreme od 10 do 18 časova.