JYSK nastavlja ekspanziju u Srbiji

JYSK Sombor

Kompanija Jysk nastavlja uspešno širenje maloprodajne mreže na srpskom tržištu otvaranjem nove prodavnice u Somboru.

Danski maloprodajni lanac Jysk otvorio je novu prodavnicu u Srbiji koja se nalazi u Somboru, na adresi Staparski put bb. Na 1.000m2 maloprodajnog prostora, kompanija je otvorila osam novih radnih mesta, a kupcima ponudila širok asortiman za uređenje doma. Povodom otvaranja novog maloprodajnog objekta, predstavnici kompanije posetili su dečji dom i donirali nameštaj i opremu za spavanje.

Zoran Malešević, menadžer prodaje istakao je da se uvek trude da prepoznaju potrebe sredine u koju dolaze te da ne otvaraju samo nova radna mesta. "Svojim angažmanom u obliku ove donacije odgovaramo na stvarne potrebe ovog grada i njegovih stanovnika. Verujemo da je ulaganje u decu ulaganje koje će nam pružiti najveću moguću nagradu zauzvrat. Izuzetno mi je drago da smo imali prilike da mališane na ovaj način barem malo razveselimo" - izjavio je Malešević.

JYSK je osnovan 1979. godine u Danskoj, a danas JYSK grupacija posluje sa preko 2.900 prodavnica u 51 državi širom sveta. Grupacija JYSK zapošljava gotovo 26.500 radnika, uz godišnji promet od oko 4,1 milijardu eura.