Vesti iz trgovine

Univerexport prodavnica - Beograd Nova prodavnica najvećeg domaćeg trgovinskog lanca otvorena je 3. decembra u 10 časova, na adresi Vojvode Stepe 369.

11-ti Univerexport maloprodajni objekat u prestonici otvoren je uz poštovanje svih epidemioloških mera koje podrazumevaju obavezno nošenje maski, držanje preporučene distance, najveći stepen higijene u samom objektu i redovnu dezinfekciju.

Novo prodajno mesto kompanije Univerexport nalazi se u naselju Stepa Stepanović i prostore se na 800m2 prodajnog prostora. Asortiman broji oko 10.000 artikala koji će moći da zadovolje potrebe za svim manjim i većim kupovinama stanovnika tog dela grada. Posebno se vodilo računa o brzoj i jednostavnoj kupovini što će omogućiti 4 samouslužne kase.

Unverexport Beograd unutrasnjost

Kompanija Univerexport ove godine slavi 30 godina postojanja, a otvaranjem nove prodavnice u Beogradu proširena je maloprodajna mreža koja sada čini 160 prodavnica rasprostranjenih širom Vojvodine, Beograda i okoline. 17. decembra stanovnike Beograda očekuje otvaranje još jednog Univerexport-a u K distriktu.