Vesti iz trgovine

Peek & Cloppenburg Kako je prošle godine u oktobru ekskluzivno za Retail Serbia i najavljeno, kompanija Peek & Cloppenburg ovog leta otvara svoju prvu prodavnicu u Srbiji.

Naime čuveni nemački modni lanac Peek & Cloppenburg konačno stiže u Beograd u BEO Shopping Centar.  U bogatoj ponudi Peek & Cloppenburg na dva nivoa u BEO Shopping Centru naći će se neki od vrhunskih svetskih brendova, a značajni deo ponude će činiti i Peek & Cloppenburg brendovi, poput Jake*s, REVIEW, Montego, McNeal, Christian Berg i Joseph Janard. Hugo, Tommy Hilfiger, Guess, Polo Ralph Lauren, Nike, Calvin Klein – samo su neki od popularnih brendova koji će se naći u Peek & Cloppenburg radnji u Beogradu.

Peek & Cloppenburg je porodična retail kompanija osnovana 1900. godine u Dizeldorfu i danas je vodeći multibrend modni lanac koji predstavlja sinonim za visoki stil i kvalitet. Sa više od 16.000 zaposlenih i 140 prodavnica koje posluju u 15 zemalja širom Evrope, Peek & Cloppenburg kontinuirano širi prisustvo na modnim tržištima. Dolaskom u Srbiju, Peek & Cloppenburg ujedno postaje i najveća multibrend radnja u Beogradu.