Vesti iz trgovine

Big Fashion ParkBeograd je postao bogatiji za još jednu šoping destinaciju, otvoren je BIG FASHION PARK.

Naime, BIG FASHION PARK otvoren je nakon dve i po godine od otvaranja BIG FASHION centra. Simbolično otvaranje obavljeno je 12.12. u tačno 12 časova.
Prisutnima su se na svečanosti obratili Nj.E. Alona Fišer-Kan, ambasadorka Izraela u Republici Srbiji, g. Mišel Kapler, generalni direktor Decathlon-a za Srbiju, Hrvatsku i Sloveniju i g. Robert Jahav, generalni direktor kompanije BIG CEE Srbija.

U okviru novog BIG FASHION PARK koji se prostire na 15 000 kvadratnih metara, nalazi se i prva radnja čuvenog francuskog sportskog brenda Decathlon, kao i Maxi, Galerija Podova, Pet centar, Home center, NonStop fitness, CoffeeDream, DM, Jysk, Babylon park, UniCredit bank, Nacionalna klasa, WinWin, Sanioptik, Golden Beauty, Media Plus i Exclusive Change.

Generalni direktor BIG CEE Srbija izjavio je: „Zahvaljujući bogatom internacionalnom iskustvu, kompanija BIG želi već više od decenije da svojim posetiocima u Srbiji omogući najbolje šoping iskustvo. Radujemo se što otvaramo BIG FASHION Park kao naš peti maloprodajni objekat na ovom tržištu. Svakako, ovde ne stajemo već planiramo da u 2020. godini nastavimo dalje širenje u različitim granama tržišta nekretnina“.

Ambasadorka Izraela Alona Fišer-Kan rekla je: “BIG FASHION Park nije samo šoping centar nego čitav kompleks koji pruža posetiocima veliki broj aktivnosti. Osim toga, učinio je čitav ovaj kraj grada dinamičnijim i živopisnijim. Naša ambasada se trudi da podrži i ohrabri što više izraelskih investicija u Srbiji, kao i celokupnu trgovinu između ove dve zemlje. Veoma smo zadovoljni brojkama, rastom investicija i povećanjem trgovine, kao i porastom broja turista.”

Kompanija BIG CEE Srbija:
Već 12 godina uspešno posluje u našoj zemlji i u svom vlasništvu ima čak 130.000 kvadratnih metara maloprodajnog poslovnog prostora, u četiri grada Srbije (Beograd, Novi Sad, Pančevo i Inđija). Takođe, ova kompanija je od nedavno svoje investicije proširila na stambeni i poslovni prostor. U sledećem periodu kompaniju očekuje izgradnja 1.100 stambenih jedinica iznad BIG FASHION Parka, kao i izgradnja objekata za poslovni prostor u Beogradu.