Maloprodajna mreža kompanije Forma Ideale proširena na još tri lokacije

Forma Ideale

Otvaranjem salona nameštaja u Loznici, Inđiji i Aleksincu, kompanija Forma Ideale postala je bogatija za tri nova maloprodajna objekta.

Kompanija Forma Idelae, svečano je otvorila tri nova salona nameštaja. Novootvoreni objekti u Loznici, Inđiji i Aleksincu ponudili su kompletan asortiman domaćeg proizvođača, kao i programe partnera. Maloprodajni sektor kompanije Forma Ideale posluje sa trenutno 37. objekata u 33. gradova širom Srbije. Najveći prodajni centri nalaze se u sklopu Extra Centra na Novom Beogradu koji se prostire na 4.000 kvadrata u jedinstvenoj celini, na Dušanovcu koji zauzima više od 2.800 kvadrata, u Nišu u blizini aerodroma na 3.250 kvadrata, kao i u Kragujevcu u sklopu Delta Park-a na 1.500 i u Novom Sadu na 5.000 kvdarata što predstavlja jedan od najvećih salona nameštaja u Vojvodini.

Novootvoreni maloprodajni objekti:

Salon u Loznici na adresi Kneza Miloša 13. Objekat raspolaže sa više od 1.000 kvadratnih metara izložbeno - prodajnog prostora.

Salon u Inđiji na adresi Kralja Petra I bb. Objekat se prostire na više od 1.000 kvadrata, a u sklopu salona nalazi se i skladišni prostor.

Salon u Aleksincu na adresi Žitkovački put bb. Objekat se prostire na više od 1.200 kvadratai organizovan je kao dvoetažna celina.

Kompanija Forma Ideale raspolaže sa više od 50.000 kvadrata prodajno - izložbenog prostora. Sektor maloprodaje zapošljava više od 500 radnika. Kompanija je osnovana 1995. godine, a od 2001. posluje pod današnjim imenom.