Vesti iz trgovine

Capitol Park RakovicaKupovinom četvrte nekretnine od početka ove godine, kompanija BIG CEE postala je vlasnik Capitol Parka Rakovica.

Ovom investicijom u vrednosti od 32,5 miliona evra, kompanija Big je povećala svoj maloprodajni prostor na 130.000 kvadratnih metara, koje poseduje na pet različitih lokacija na teritoriji Srbije.

“Naša kompanija namerava da nastavi širenje u Srbiji i regionu uzimajući u obzir ekonomski rast zemlje poslednjih godina koji je primetan u svim aspektima poljoprivrede, turizma, trgovine nekretnina. Privatna potrošnja u 2018. godini u Srbiji porasla je za 6,5 odsto. Drago nam je što imamo ulogu lokalnog igrača na tržištu koji ima odlične odnose sa domaćim partnerima”, istakao je Robert Yahava, izvršni direktor BIG CEE.

Šoping centar Rakovica sadrži raznovrsnu ponudu maloprodajnih prostra, supermarket, kafiće, restorane, modne i sportske butike...

Kompanija BIG CEE planira takođe ove godine još i otvaranje prve prodavnice Decathlon u decembru.

Naime, maloprodajni kompleks od 15.000 kvadratnih metara se trenutno gradi u blizini tržnog centra BIG Fashion u Višnjičkoj ulici.