Otvoren deseti STOP SHOP ritejl park u Srbiji

Stop Shop

Otvoren deseti STOP SHOP ritejl park po redu u Srbiji, u Sremskoj Mitrovici.

Austrijski IMMOFINANZ, vodeća kompanija za nekretnine, investiranje i razvoj u Centralnoj i Istočnoj Evropi, otvorila je danas deseti STOP SHOP ritejl park u Srbiji.
Ceremoniji otvaranja prisustvovali su ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i bivši gradonačelnik Sremske Mitrovice Branislav Nedimović, Ditmar Rejndl (Dietmar Reindl), glavni operativni direktor kompanije IMMOFINANZ i Joško Piteša, menadžer operacija kompanije IMMOFINANZ u Srbiji.

STOP SHOP ritejl park nudi građanima Sremske Mitrovice i okoline kupovinu u centru sa ponudom od ukupno 22 domaća i internacionalna brenda koji se prostiru na 7.000 kvardata. U ponudi su razni brendovi sa raznim ponudama, počevši od garderobe, kozmetike, obuće, do opreme za domaćinstvo i gastronomije, a uz to posetiocima će biti dostupno i 309 parking mesta.

Gospodin Joško Piteša, menadžer operacija kompanije za Srbiju istakao je da je IMMOFINANZ izgradnjom 10-og STOP SHOP-a ispunila svoj cilj postavljen na otvaranju prvog ritejl parka u Srbiji, u Čačku 2015. godine. „Veoma smo ponosni na otvaranje našeg desetog STOP SHOP ritejl parka u Srbiji. STOP SHOP brend fokusira se na izgradnju ritejl parkova u malim gradovima i okruzima kako bi lokalnim stanovnicima omogućio pristup širokom spektru proizvoda i brendova. Takođe, STOP SHOP ritejl park je idealan za „pametne kupce“ koji cene pristupačne lokacije sa kvalitetnim proizvodima i pristupačnim cenama“, izjavio je gospodin Joško Pitesa.

„Želim da se zahvalim kompaniji IMMOFINANZ na ukazanom poverenju i izuzetnoj saradnji koju smo otpočeli u vreme kada sam bio gradonačelnik. Veliko mi je zadovoljstvo što je upravo 10-i STOP SHOP ritejl park otvoren u Sremskoj Mitrovici“, izjavio je ministar Nedimović. „Realizacija ove investicije je izuzetno važna za grad i okolna mesta, i iskreno se nadam da će građani uživati u dobroj atmosferi, kao i kvalitetnoj i povoljnoj kupovini.“

STOP SHOP ritejl park u Sremskoj Mitrovici u potpunosti je izdat. Raznovrsni miks zakupaca uključuje dobro poznate domaće i inostrane brendove: Katrin, Barbosa, New Yorker, Panter menjačnica, DM, Lilly, Planika, Galen Pharm, Gigatron, Sport Vision, Opposite Shoes, Pertini, Café Pauza, Woby Hause, LC Waikiki, CCC, Intersport, Dekor Dom, N Sport, Only smile is 4 you, Pet Zone i Deichmann.

Pored STOP SHOP-a u Sremskoj Mitrovici, u Srbiji se ovi ritejl parkovi nalaze i u Čačku, Nišu, Valjevu, Lazarevcu, Vršcu, Požarevcu, Borči, Subotici i Smederevu.

Detalji o STOP SHOP portfoliju:
STOP SHOP je brend ritejl parkova kompanije IMMOFINANZ u Centralnoj i Istočnoj Evropi. Radi se o privlačnim i praktičnim lokalnim snabdevačima koji pokrivaju područje od 30.000 do 150.000 stanovnika i nude širok spektar proizvoda uz povoljan odnos cene i usluge. Svojom dobrim saobraćajnim vezama kao i prostranim parkingom, STOP SHOP je usmeren na praktične, pametne kupce, koji cene lako dostupne lokacije. IMMOFINANZ STOP SHOP portfolio trenutno obuhvata 81 ritejl park (uključujući STOP SHOP Sremska Mitrovica) u devet zemalja: Slovačka (16), Mađarska (14), Austrija (13), Češka (10), Slovenija (9), Srbija (10), Poljska (7), Hrvatska (1) i Rumunija (1).

O IMMOFINANZ-U:
IMMOFINANZ je komercijalna kompanija koja se bavi investiranjem i razvojem u oblasti nekretnina čije su aktivnosti fokusirane na maloprodajne i kancelarijske segmente sedam glavnih regionalnih tržišta Evrope: Austriji, Nemačkoj, Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Rumuniji i Poljskoj. Osnovna delatnost obuhvata upravljanje i razvoj nekretnina, na čelu sa brendovima STOP SHOP (ritejl), VIVO! (ritejl) i myhive (kancelarijski prostor) koji potvrđuju kvalitet i dobru uslugu. Kompanija poseduje portfolio nekretnina u vrednosti od gotovo 4.4 milijarde evra, koji obuhvata više od 220  objekata.