Vesti iz trgovine

Pet CentarPet Centar Srbija, deo regionalne Pet Network International Grupe, planira otvaranje novih objekata u Beogradu i centralnoj Srbiji.

Pet Centar je nedavno na 400 kvadrata prodajnog prostora otvorio prvu prodavnicu u Kragujevcu koja se nalazi u sklopu Delta Parka, na adresi Save Kovačevića 27. U novootvorenoj prodavnici kupcima je ponuđen širok asortiman hrane i opreme za sve kućne ljubimce, dok se u sklopu objekta nalazi i veterinarska apoteka. Maloprodajna mreža Pet Centra postaće bogatija od 29. avgusta za još jednu prodavnicu koja će se nalaziti u Čačku, u sklopu retail parka Stop Shop, na adresi Vuka Karadžića 86 - 90. Povodom otvaranja objekta u Čačku, Pet Centar je pripremio brojna iznenađenja u poklonima i popustima.

U narednom periodu Pet Centar planira da širi prodajnu mrežu i u Beogradu otvaranjem prodavnice u budućem retail parku BIG Park na Karaburmi koji je trenutno u izgradnji.

Pet Network International Grupa posluje sa Pet Centrima u Srbiji i Hrvatskoj, dok je na tržištu Rumunije prisutna sa prodajnim centrima pod brendom Maxi Pet. Pet Centar je danas najveći lanac specijalizovanih prodavnica za kućne ljubimce u Srbiji i regionu. Prvi Pet Centar u Srbiji otvoren je 2008. godine na Novom Beogradu, dok je u Hrvatskoj otpočeo svoje poslovanje 1999. godine. Grupa trenutno poseduje 15 prodajnih centara i zapošljava više od 300 radnika.