Vesti iz trgovine

Forma IdealeNakon što je otvorila tri nova salona nameštaja u Leskovcu, Paraćinu i Mladenovcu, kompanija Forma Ideale nastavlja širenje prodajne mreže sa još dva nova salona koji se nalaze u Pirotu i Novom Pazaru.

Kako je saopšteno iz kompanije Forma Ideale, novi salon u Pirotu svečano je otvoren na adresi Stevana Sremca bb, u naselju ATP. Nov izložbeno - prodajni salon koji se prostire na više od 1.600 m2 organizovan je kao dvoetažna prostorna celina i uređen je prema savremenim enterijerskim trendovima. Posetiocima salona na raspolaganju je kompletna ponuda pločastog i tapaciranog nameštaja iz asortimana kompanije Forma Ideale, kao i iz partnerskog programa. Širenje prodajne mreže kompanija je nastavila i otvaranjem novog salona u Novom Pazaru, na adresi Dimitrija Tucovića bb, prekoputa Internacionalnog univeriteta u indistrijskoj zoni. Prodajni salon koji se prostire na više od 1.600 m2 organizovan je kao jedinstvena prostorna celina i uređen je prema savremenim enterijerskim trendovim. U ponudi se nalazi kompletna ponuda iz asortimana kompanije Forma Ideale, kao i iz partnerskog programa.

Tokom ove godine Forma Ideale je otvorila nove salone i u Leskovcu (3.500 kvadrata), Paraćinu (1.200 kvadrata) i Mladenovcu (1.600 kvadrata).

Maloprodajna mreža Forma Ideale sastoji se od 36 salona nameštaja u 30 gradova širom Srbije. U Beogradu je smešteno četiri, u Nišu tri, dok je po jedan salon smešten u Zaječaru, Kragujevcu, Novom Sadu, Novom Pazaru, Pirotu, Čačku, Aranđelovcu, Mladenovcu, Paraćinu, Vršcu, Kraljevu, Jagodini, Šapcu, Kruševcu, Loznici, Subotici, Požarevcu, Sremskoj Mitrovici, Lazarevcu, Užicu, Leskovcu, Pančevu, Vrbasu, Smederevu, Obrenovcu, Zrenjaninu, Valjevu i Somboru. Ukupna izložbeno-prodajna površina u svim salonima iznosi oko 50.000m2, sa pratećim skladišnim prostorom od 15.000m2.

U sektoru maloprodaje trenutno je angažovano oko 500 zaposlenih, što ga čini najbrojnijim sektorom u okviru firme. Visok kvalitet u radu i pružanju usluga kupcima postiže se uz stalno usavršavanje i obuku zaposlenih.