Proslava prvog rođendana Capitol Parka Rakovica uz otvaranje pet novih prodavnica

Capitol Park

U oktobru najveći Beogradski ritejl park Capitol Park Rakovica, proslavio je svoj prvi rođendan uz nezaboravnu zabavu za sve uzraste i dolazak pet novih brendova. Nekoliko hiljada ljudi uživalo je u popustima i specijalnim rođendanskim ponudama u prodavnicama.

Tom prilikom otvorene su Fashion & Friends Outlet, Intersport, Opposite i Koton prodavnice, kao i novi restoran Lunch Express.

Program je počinjao u 16 h i sastojao se od različitih zabava kao što su druženja sa animatorima, maskotama, transformersima, klovnovima i mađioničarima, a od 18 h su se probali rođendanski kolači. Vrhunac slavlja bio je veliki koncert Tropico benda praćen vatrometom kao poklon svim vernim potrošačima povodom 1. rođendana Capitol Parka Rakovica.

Najveći ritejl park u Beogradu otvoren je 19. oktobra prošle godine kada je dobrodošlicu stanovnicima Rakovice i susednih opština vrata otvorilo preko 30 novih prodavnica. Ritejl park se prostire na preko 20,000 m2, ima više od 700 parking mesta. Čar Capitol Parka Rakovica krije se u porodičnoj atmosferi, travnjacima koji su uvek puni dece i prostranim trotoarima za šetnju i razgledanje izloga prodavnica. U središnjem delu parka na centralnom travnjaku održavaju se različite manifestacije iz meseca u mesec, uvek usmerene na zabavu za sve generacije tako da cela porodica može da uživa u zabavnim sadržajima.

Na proleće 2019. godine Capitol Park će otvoriti svoja vrata kupcima u Leskovcu i Zaječaru, a planirano je da do kraja 2020. godine bude ukupno deset ritejl parkova u ovoj mreži.