Vesti iz trgovine

ReplayItalijanski modni brend Replay otvorio je svoju najveću radnju u AFI Cotroceni, jednom od najposećenijih shopping mall-ova u Bukureštu. Radnja se prostire na 120 kvadratnih metara, a opremljena je u skladu sa smernicama Replay-a.

Prestonica Rumunije postala je bogatija za jedan od najpopularnijih modnih brendova, a građani Bukurešta imaće priliku da odaberu i kupe najatraktivnije komade odeće i obuće. Replay je dostupan za sve ljubitelje casual i urban look-a, a brend je poznat i po izuzetno kvalitetnom denimu. Nova Replay radnja ponudiće najnovije modele odeće, obuće i aksesoara za žene i muškarce.

„Veoma smo ponosni što Fashion Company iz Srbije zajedno sa svojim strateškim partnerom firmom FASHION BOX nastavlja ekspanziju na tržište Rumunije gde je u perspektivi otvaranje još dve REPLAY radnje u najskorijem periodu. To je samo deo naših planova za područje Bukurešta u kojem će do kraja godine naša kompanija imati pet svojih prodavnica pozicioniranih u najposećenijim tržnim centrima kao što su Afi Cotroceni, ParkLake i Baneasa“, izjavila je Jasenka Stekić, direktor za marketing, korporativne komunikacije i razvoj koncepta maloprodaje grupe Fashion Company.

Osnovana 1981., Fashion Box S.p.A je jedna od vodećih međunarodnih kompanija u sektoru proizvodnje i prodaje denima. Italijanska grupa sa sedištem u Asolu (Trevizo) stvara, promoviše i distribuira mušku, žensku i dečiju odeću, dodatnu opremu i obuću. Trguje pod brendovima REPLAY i REPLAY & SONS.

Zvanični distributer Replay-a za Rumuniju je Fashion company, koja ovaj brend zastupa u državama regiona, Srbiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori i Makedoniji, a kompanija u svom vlasništvu ima oko 100 maloprodanih objekata.