Aroma otvorila devet novih marketa i zabeležila rast prodaje

Aroma objekat

Domaća Trgovina nastavlja širenje maloprodajne mreže u Srbiji i Crnoj Gori otvaranjem novih Aroma marketa. 

Domaća Trgovina, najmlađa članica Expo Commerce iz Kotora, proširila je maloprodajnu mrežu u Srbiji i Crnoj Gori otvaranjem novih Aroma marketa. Kompanija je saopštila da je nove markete otvorila u Radovićima, Kotoru, Budvi na adresi Filipa Kovačevića 24. u zgradi Twister i u Stolivu - Markov Rt, a da će uskoro svoje poslovanje proširiti otvaranjem marketa i u Petrovcu. Nešto ranije Aroma je u Podgorici otvorila i tržni centar koji se prostire na više od 1.300 kvadrata. U sklopu centra nalazi se Aroma market na 500 kvadrata prodajnog prostora. Trgovinski lanac je u Crnoj Gori zabeležio rast prodaje u 2017. godini na ukupno 71 milion evra, što je za šest miliona više u odnosu na godinu ranije, dok je neto dobit smanjena sa 4,8 miliona na 1,8 miliona. 

Ekspanziju širenja maloprodajne mreže Domaća Trgovina je nastavila i u Srbiji u kojoj je otvorila nove markete u Beogradu, na adresi Vodovodska br 138, a nešto ranije i u Gospodara Vučića i Ive Lole Ribara. 
Prodajna mreža Arome u Srbiji rasprostranjena je u Beogradu, Novom Sadu, Pančevu i Zlatiboru. Od 2015. godine Domaća Trgovina svoj asortiman obogaćuje i robnom markom Montella koja nudi široku paletu raznovrsnih proizvoda. Poslovanje u Crnoj Gori se odvija i kroz diskonte Conto koji se nalaze u Baru, Podgorici i Nikšiću.