Vesti iz trgovine

PerSuBB Trade nastavlja da širi maloprodajnu mrežu u Vojvodini otvaranjem novog marketa u Somboru, a kako su istakli za portal Retail Serbia, u planu za ovu godinu je 20 novih maloprodajnih objekata, a od 2019. godine i ulazak na tržište Beograda.

Presecanjem crvene trake, svečano je otvoren novi PerSu market u Somboru, na adresi Jovana Popovića 46. Kako je saopšteno iz trgovačke kompanije, na oko 200 kvadrata prodajnog prostora, novi PerSu market svojim potrošačima nudi širok asortiman proizvoda za porodičnu kupovinu. Pored brojnih akcijskih sniženja, potrošače je dočekao potpuno nov i moderno uređen enterijer prilagođen visini kupaca. Iz ponude se izdvaja odeljenje uvek svežeg voća i povrća, svežih pekarskih proizvoda i odeljenje delikatesa kontrolisanog porekla. Povodom otvaranja novog marketa, PerSu je prvim potrošačima pripremio poklon pakete, dok je svaka 50. kupovina bila za 1.dinar. Dva najsrećnija potrošača su na poklon dobila Samsung led tv.

Iz kompanije su za portal Retail Serbia saopštili da trenutno poseduju 136 objekata i da će se nastaviti intezivan razvoj maloprodajne mreže otvaranjem više od 20 novih marketa u Vojvodini. U planu za 2019. godinu, BB Trade planira da otpočne svoje poslovanje i u Beogradu otvaranjem prvih maloprodajnih objekata. PerSu je član DTL-a i trenutno zapošljava više od 850 radnika.